fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 24 Martie 2023

În România, prima schimbare a orei din 2023 se face în ultimul weekend din luna martie. Mai exact, în noaptea de 25 spre 26 martie, România va trece la ora de vară 2023.

Publicat in Social
Buna Vestire, cunoscută în popor ca Blagoslovenia este sărbătoarea care ne aduce aminte de ziua în care Sfântul Gavriil i-a vestit Fecioarei Maria că îl va naște pe Iisus.

Publicat in Social
Alexander, 9 ani, și Maximus, 7 ani, doi frați din Londra, Anglia, au fost sugrumați până la moarte. Trupurile lor au fost găsite într-un dormitor de la etajul casei în care locuiau.

Publicat in Panorama
Situație revoltătoare în Botoșani, la Spitalul Județean de Urgență. Un pacient de 87 de ani a fost găsit fără suflare, la 5 dimineața, pe holul principal de la parter, la câteva ore după ce i se administrase un tratament, pentru că era agitat.

Publicat in Moldova
Trupul unei femei din Republica Moldova a fost găsit fără viață într-un canal cu apă termală din localitatea Abano Terme, provincia Padova din Italia. Femeia prezența urme de arsuri pe corp.

Publicat in Eveniment
Şase persoane au fost arestate preventiv pentru 30 zile iar una este arestată la domiciliu, în urma percheziţiilor DIICOT Bacău realizate pe linia combaterii traficului de droguri.

Publicat in Justitie
Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost grav rănit într-un accident rutier produs, vineri, pe raza localităţii Călugăreni, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

Publicat in Moldova
Una dintre cele mai importante solicitări a elevilor de la Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu“ este aceea de a nu le fi împărțite clasele în mai multe zone ale orașului, ci de a rămâne împreună un lucru cât se poate de firesc în condițiile în care astăzi avem practic o comunitate care luptă să nu fie destrămată. Din acest punct de vedere, consider că o soluție cât se poate de viabilă ar reprezenta-o deschiderea unui dialog între Primăria Iași și Inspectoratul Școlar Județean, pe de o parte, și cele două mari universități din Copou (Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“, Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad”) pe de alta, pentru identificarea unor spații adecvate care pot fi închiriate de îndată și în care elevii să poată urma cursurile în condiții adecvate și împreună și, de preferință, în timpul dimineții. 

Publicat in Politica Locala
Trei pescadoare bulgărești ticsite cu calcan și rechin de Marea Neagră, pescuiți ilegal, au fost prinse în apele teritoriale ale României, vineri dimineață, de polițiștii de frontieră.

Publicat in Social
Surpriză pentru pompierii chemați să stingă un incendiu izbucnit în comuna Albeștii de Muscel. Focul ar fi fost pus de un bătrân de 81 de ani, într-un acces de furie, iar vecinii spun că omul a aprins mai întâi un teanc de bancnote, circa 100.000 de lei.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3