fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 31 Martie 2023

Şase persoane - printre care un copil - din două familii, una canadiano-română, cealaltă indiană, au fost găsite decedate într-o zonă mlăştinoasă din Quebec, Canada, pe unde încercau să intre ilegal în Statele Unite, a anunţat vineri poliţia canadiană, precizând că un al doilea copil este dat dispărut, informează Reuters şi AFP.

Publicat in Eveniment
Fraţii Tristan şi Andrew Tate vor fi eliberaţi arestul preventiv, în urma unei decizii luate, vineri seara, de Curtea de Apel Bucureşti. Instanţa a decis ca ei să rămână în arest la domiciliu, potrivit news.ro.

Publicat in Justitie
Fosta juristă a Inspectoratului Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud, care se afla în arest la domiciliu încă din data de 10 februarie, fiind cercetată într-un dosar penal pentru abuz în serviciu, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, a decedat vineri, în locuinţa sa.

Publicat in Justitie
Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a confirmat, vineri, decizia instanţei de fond privind încetarea procesului penal, ca urmare a prescrierii faptelor, împotriva fostului preşedinte al Camerei Deputaţilor Bogdan Olteanu, care mai avea de executat trei ani de închisoare din condamnarea primită pentru trafic de influenţă.

Publicat in Justitie
Trei directori ai companiei Tel Drum - despre care DNA susţine că era controlată de Liviu Dragnea - au fost condamnaţi vineri de Tribunalul Bucureşti la câte trei ani închisoare cu suspendare, într-un dosar privind fraude cu fonduri europene, cu prejudiciu de aproape un milion de euro.

Publicat in Justitie
O televiziune de stat din Iran a prezentat vineri scuze publice după ce a difuzat joi seară imagini cu un cuplu care se săruta, potrivit unei companii mass-media locale, citată de AFP.

Publicat in Panorama
Astăzi, 31 martie,150 de angajați ai Antibiotice au plantat 600 de arțari și paltini în zona de vest a platformei industriale a companiei. Copacii au fost plantați în cadrul celei de a patra acțiuni a proiectului „Plantăm oxigen în comunitate” în vederea extinderii zonei verzi de pe platforma Antibiotice. Implicarea, în mod voluntar, a angajaților Antibiotice în astfel de proiecte arată un comportament responsabil ce vizează îmbunătățirea impactului companiei asupra mediului înconjurător, contribuind astfel la limitarea efectelor privind schimbările climatice.

Publicat in Social
Fiul fostului lider PNL Iași Relu Fenechiu, condamnat pentru corupție, și-a deschis un startup de tehnologie la Londra, alături de un co-fondator de origine rusă, iar acum compania lor a obținut o finanțare venture capital de 5 milioane de dolari de la o serie de investitori străini, scrie Startup Cafe.

Publicat in Administratie Locala
Un TIR cu vite vii s-a răsturnat vineri după-amiază în zona orașului Podu Iloaiei, judeţul Iaşi. 

Publicat in Social
Teatrul Național Iași și Asociația Unirea XIV invită publicul miercuri, 5 aprilie, ora 17:30, în Sala Teatru³, la evenimentul „Caut în Celălalt iubirea din mine", prilejuit de lansarea cărții „Am o pasăre mare înăuntru care mă rănește până la sânge pentru că îi tot cresc aripile..." a regizorului Ovidiu Lazăr, apărută la Editura Sedcom Libris.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Martie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31