fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 19 Mai 2023

Un blindat al armatei ruse care transporta mine antitanc a fost, pur și simplu, „vaporizat”, după ce a fost lovit de o grenadă lansată de către o dronă ucraineană, în apropiere de localitatea Avdiivka, din regiunea Donețk. Explozia grenadei a declanșat detonarea întregii muniții aflate la bordul vehiculului. 

Publicat in Panorama
Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că în acest sezon, din cauza multiplelor probleme, formaţia sa nu a reuşit să prindă niciun „iepure" dintre cei trei după care a alergat, campionat, cupe europene şi Cupa României.

Publicat in Liga I
O femeie care își plimba goală câinii pe o stradă din Balneário Camboriú, Brazilia, a atras atenția autorităților, care au fost insultate în momentul în care au imobilizat-o.

Publicat in Panorama
Este anchetă la Iași, acolo unde un bărbat și-a ucis cu sălbăticie câinele din curte. Omul era deranjat că alți câini din sat intrau în curtea lui, fără gard, și se jucau cu bietul animal, ținut în lanț. Acum are dosar penal și riscă închisoarea.

Publicat in Social
Un copil în vârstă de 6 ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost accidentat de un autoturism, pe DJ203 în localitatea Bălăceanu, informează Inspectoratul de Poliţie (IPJ) Buzău.

Publicat in Social
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) - Serviciul teritorial Timişoara au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de 24 de persoane, un inspector în cadrul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală şi 23 de lucrători ai Poliţiei de Frontieră, pentru infracţiuni de luare de mită şi trafic de influenţă, comise în formă simplă şi continuată.

Publicat in Justitie
Un cadru activ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare a fost prins conducând sub influenţa alcoolului, el fiind testat pozitiv şi pentru mefedronă, informează, vineri, instituţia.

Publicat in Social
Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV) va da startul, săptămâna viitoare, ceremoniilor de absolvire organizate pentru viitorii absolvenți ai celor patru facultăți.

Publicat in Educatie
În perioada 26–28 mai 2023, la Iaşi va avea loc Festivalul de muzică orientală „Dimitrie Cantemir”. Va concerta primul și unicul ansamblu de muzică veche otomană – Bezmârâ din Istanbul (Turcia). Totodată, muzica persană păstrată în tradiția otomană, care răsuna cândva în palatele din Isfahan şi Istanbul, se va reauzi grație Ansamblului Neoclassical din Teheran (Iran), iar muzica veche compusă și culeasă de Cantemir va fi readusă în actualitate de Ansamblul cameral de muzică veche „Anton Pann” din Bucureşti.

Publicat in Timp Liber
Un deținut care avea de executat o pedeapsă de un an și trei luni de închisoare pentru trafic de droguri a evadat, vineri dimineață.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3