fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 28 Mai 2023

Decizia de a cumpăra o locuință este una dintre deciziile importante din viața de adult. În general, este o decizie care are impact pe termen lung, implică un cost ridicat și depinde de variabile precum bugetul maxim disponibil, sursa de finanțare, nevoi în ceea ce privește spațiul sau compartimentarea și preferințe legate de zonă, transport public și infrastructură, spații verzi, unități de învățământ și alte aspecte care pot ușura viața de zi cu zi, prin urmare nu poate fi luată în grabă sau în lipsă de informații.

Publicat in Imobiliare
Legea pensiilor speciale a beneficiat recent de noi amendamente, propuneri care se vor corela cu cerințele din Planul Național de Redresare și Reziliență. Unul din cele mai importante obiective asumate de mediul politic ține de reforma pensiilor speciale, proiect care a stârnit numeroase controverse și care sunt necesare pentru ca România să îndeplinească condițiile Comisiei Europene.

Publicat in Politica Locala
Îți dorești să locuiești într-un apartament modern, unde să ai parte de tot confortul și de o întreagă listă de facilități ușor accesibile, dar în același timp să te bucuri de o locație aproape de natură? Ansamblul rezidențial DIMINEȚII din cartierul Frumoasa Iași este alegerea potrivită. Descoperă care sunt beneficiile și facilitățile de care te poți bucura în momentul în care alegi să investești într-o locuință din acest complex rezidențial.

Publicat in Imobiliare