fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 15 Septembrie 2023

Un avion al companiei Wizz Air a revenit, vineri seară, pe aeroportul din Iaşi la scurt timp după ce a decolat către Bergamo, întrucât aparatul a lovit o pasăre, relatează News.ro.

Publicat in Administratie Locala
Un membru al grupării infracţionale „Scorpionii", care se sustrăgea de la executarea unui mandat european de arestare emis de autorităţile judiciare din Franţa, a fost prins, vineri, de poliţiştii din Bacău.

Publicat in Moldova
Autoritățile din Moldova au amendat filiala locală a Gazprom cu 1,9 milioane de dolari pentru că nu a respectat legislația în domeniul gazelor.

Publicat in Moldova
Trei tineri din anturajul lui Vlad Pascu, şoferul de 19 ani aflat sub influenţa drogurilor care a omorât doi tineri în localitatea 2 Mai, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, a decis vineri Tribunalul Bucureşti.

Publicat in Justitie
Prietena lui Vlad Pascu, şoferul de 19 ani care a produs tragedia din localitatea 2 Mai, le-a povestit procurorilor că la petrecerile organizate în casa acestuia se consuma o cantitate mare de droguri şi medicamente, după care tinerii se plimbau cu Buggy Car-ul pe linia ferată.

Publicat in Justitie
Vineri, 15 Septembrie 2023 18:53

Mama lui Vlad Pascu, arestată pentru șantaj

Mama lui Vlad Pascu, şoferul de 19 ani aflat sub influenţa drogurilor care a omorât doi tineri şi a rănit alţi trei în localitatea 2 Mai, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, în urma unei decizii a Tribunalului Bucureşti.

Publicat in Justitie
De ani buni traficul infernal s-a dovedit a fi cel mai mare blestem al nostru, al ieșenilor, la această problemă stringentă municipalitatea condusă de Mihai Chirica fiind incapabilă să găsească o soluție. Astfel, cetățenii sunt în continuare condamnați să petreacă timp prețios în coloanele care se formează pe arterele principale ale orașului nostru, într-o poluare de nedescris, orașul fiind declarat de Agenția Europeană a Mediului cel mai poluat din țară.

Publicat in Politica Locala
În martie 2019, 60 de șefi de instanțe se delimitau de protestele magistraților după modificările la legile Justiţiei operate un an mai devreme de către alianța PSD-ALDE.

Publicat in Justitie
După celebrele imagini din țară cu stâlpi sau copaci uitați în mijlocul arterelor de circulație, a venit rândul comunei ieșene Gorban să șocheze, punând la dispoziția cetățenilor trotuare care se termină în râpe sau care se opresc subit în dreptul canalelor. Filiala USR Gorban consideră că administrația își bate joc de comunitate, cheltuind bani publici pe lucrări jalnice care par nefinalizate și stârnesc râsul trecătorilor de bine ce au fost făcute.

Publicat in Politica Locala
O femeie de 45 de ani a decedat, vineri, după ce o cruce a căzut peste ea în cimitirul din cartierul Mănăştur al municipiului Cluj-Napoca.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3