fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 22 Septembrie 2023

Un detașament al Forțelor Aeriene ale Statelor Unite ale Americii din Europa (USAFE), compus din aproximativ 100 de militari și patru aeronave F-16, a sosit vineri, 22 septembrie, în Baza 86 aeriană „Locotenent Gheorghe Mociorniță” de la Borcea.

Publicat in Social
Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, a fost ridicat vineri seară de procurorii DNA. El ar fi fost prins în flagrant cu o șpagă în valoare de 1,25 de milioane de lei.

Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Poliţiştii de frontieră din vama Sculeni au depistat şi predat autorităţilor competente, în vederea dispunerii măsurilor legale, un cetățean din Republica Moldova, căutat de autorităţile din România pentru executarea unei pedepse privative de libertate ca urmare a săvârșirii infracţiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Publicat in Justitie
Două persoane au fost ucise, iar alte două rănite într-un bar, la Sandviken, la 162 de kilometri nord-vest de Stockholm, anunţă poliţia vineri, un ultim episod al unui val de violenţe sângeroase în Suedia, relatează The Associated Press.

Publicat in Eveniment
Polițistul de 22 de ani care a fost oprit marți în trafic și testat a ieșit pozitiv la droguri în timp ce conducea o motocicletă, în realitate nu era sub influența substanțelor psihotrope.

Publicat in Moldova
Cel puțin o rachetă ucraineană a lovit sediul marinei ruse de la Marea Neagră, a declarat un oficial rus, conform Sky News.

Publicat in Eveniment
Farmacistul care trafica mii de comprimate de Fentanil şi Oxicodonă, cele mai periculoase droguri existente în prezent pe piaţă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a decis vineri Tribunalul Bucureşti.

Publicat in Justitie
Poliţiştii Capitalei au prins un bărbat de 45 de ani, urmărit internaţional, la o zi după ce autorităţile din Austria au emis un mandat european de arestare pe numele acestuia, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni pe teritoriul acestui stat.

Publicat in Justitie
O învățătoare de 59 de ani a fost bătută de mama vitregă a unui elev în fața unei școli din județul Satu Mare.

Publicat in Educatie
Consilierii locali USR Fântânele au obținut validare pentru amenajarea unei parcări pentru biciclete în comună, prin proiectul depus în Consiliul Local. Chiar și din opoziție, cei doi consilieri USR, Ovidiu Bădulescu și Constantin Ursu au reușit să treacă proiectul și în prezent, copiii pot veni la școală cu bicicleta, având un loc sigur, unde să le lase până la sfârșitul orelor.

Publicat in Politica Locala
Pagina 1 din 3