fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 14 Iunie 2024

Un tânăr de 25 de ani este cercetat de procurorii din Medgidia, fiind acuzat de viol. Victimele sale sunt două fete, de 14 şi 15 ani, cu care a întreţinut raporturi sexuale prin constrângere, în mod repetat.

Publicat in Justitie
Victorie importantă obținută de România la tribunalul de la Washington de pe lângă Banca Mondială.

Publicat in Banci
Urmărire cu suspans pe străzile stațiunii Sovata, județul Mureș. Un șofer de 31 de ani a făcut o depășire nepermisă și, când poliția l-a somat să oprească, a apăsat mai tare accelerația.

Publicat in Social
Activista antifascistă italiană Ilaria Salis a scăpat de arestul la domiciliu, după ce a fost aleasă europarlamentar. Ea a fost acuzată în acțiuni violente împotriva unor presupuși activiști de extremă dreapta.

Publicat in Eveniment
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a enumerat, vineri, condițiile impuse de Rusia pentru încetarea focului în Ucraina, dar a fost pus la zid de șeful Pentagonului.

Publicat in Eveniment
Judecătoria Mangalia a respins, vineri, ca fiind nefondată, cererea de schimbare a încadrării juridice din ucidere din culpă în omor calificat, în cazul lui Vlad Pascu, şoferul drogat care a accidentat mortal doi tineri, la 2 Mai.

Publicat in Justitie
Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis vineri că rechizitoriul din dosarul „Revoluţiei", în care este acuzat fostul preşedinte Ion Iliescu, conţine nereguli şi au dat un termen de cinci zile Parchetului Militar să spună dacă menţine trimiterea dosarului în instanţă sau reface ancheta.

Publicat in Justitie
Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, candidat al Alianţei Dreapta Unită pentru un nou mandat, a anunţat că a făcut plângere penală împotriva membrilor Biroului electoral de sector pentru abuz în serviciu şi falsificare a documentelor şi evidenţelor electorale.

Publicat in Justitie
Un tânăr care agresa fizic doi bătrâni din oraşul Vălenii de Munte, cerându-le banii din casă, a fost surprins de către fiul victimelor, fost poliţist, agresorul fiind ulterior imobilizat şi încătuşat de poliţiştii sosiţi la faţa locului.

Publicat in Justitie
Papa Francisc a ajuns vineri în complexul din sudul Italiei unde are loc reuniunea la vârf a G7, grupul ţărilor democratice cu cele mai importante economii ale lumii, relatează AFP şi ANSA.

Publicat in Eveniment
Pagina 1 din 4