fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 05 Iunie 2024

 • Sunt înregistrări din 2014 și 2024, dar și o interceptare DNA din 2015
 • A doua soție a lui Mihai Chirica povestește cum a ajuns leșinată la Neuro, fiind dată de primar cu capul de pereți
 • A fost găsită de fiica ei într-o baltă de sânge, care și-a chemat bunica prin telefon
 • „Între 2010 și 2012, Mihai Chirica mă lovea la 2-3 zile. Venea aproape în fiecare noapte beat acasă”, povestește Ana Maria Fodoreanu
 • Aceasta și-a luat certificat medico-legal după bătaia cruntă care a dus la internarea ei la Neuro
 • „Într-o dimineață la ora 6 a venit de la club și a spart toate geamurile din casă. Plecam noaptea cu fetele din casă”, mai spune femeia
 • Într-o interceptare DNA din 2015, Mihai Chirica o agresează cu un limbaj violent pe fosta soție: „Dobitoaco, vacă proastă ce ești!”
 • Într-o emisiune la Kanal D, Denise Rifai l-a întrebat frontal pe Mihai Chirica: „Ați lovit vreodată o femeie?”, amintindu-i de episodul de la Neuro
 • Primarul a răspuns senin: „Nu. Nu sunt violent”
 • Mihai Chirica mângâie copiii pe creștet în băi de mulțime, onorează familia, dă flori pensionarelor. Personalitatea sa trebuie cunoscută de marele public: are două dosare penale și candidează pentru a treia oară la funcția de primar

Publicat in Anchete
Invitat de candidatul PSD pentru funcția de primar al Iașului, Bogdan Balanișcu, la o dezbatere electorală în care să-și prezinte viziunea despre viitorul orașului, actualul edil Mihai Chirica nu a avut curajul să coboare din birou pentru a da ochii cu principalul său contracandidat și cu ieșenii. 

Publicat in Administratie Locala
Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV) alături de Asociația Specialiștilor de Industrie Alimentară din România (ASIAR), organizează în perioada 12 - 14 iunie, ediția a X-a a Concursului Național ECOTROPHELIA România 2024, un concurs european de inovație în domeniul alimentar, care evidențiază creațiile și talentele studenților și transformă sectorul alimentar al viitorului.

Publicat in Educatie
În perioada sarcinii și imediat după naștere, organismul  suferă modificări fiziologice semnificative, inclusiv în ceea ce privește sistemul hemostatic. Aceste modificări sunt esențiale pentru a susține o sarcină sănătoasă și pentru a minimiza riscul de complicații asociate cu tromboza.

Publicat in Sanatate
 „Astăzi, de Ziua Învăţătorului, văd cum toţi oamenii politici aflaţi în campanie îşi aduc aminte de şcoală, de toaletele din fundul curţii, de faptul că o bună parte din elevi nu au acces la internet şi se întrec în promisiuni, etc..
Eu îmi aduc aminte de tata, pentru mine - cel mai bun învăţător. Ştiu că, de acolo, de sus, mă urmăreşte şi îmi spune că lucrurile sunt pe drumul cel bun.
Să tratăm învăţătorii, profesorii, toate persoanele care activează în învăţământ sub o formă sau alta, cu respect, pentru că ei sunt a doua noastră familie, până la o vârstă." - Petru Movilă, candidat ADU la Consiliul Județean

Publicat in Politica Locala
Jocurile de noroc sunt vechi din cele mai îndepărtate timpuri. Poate că nu au arătat dintotdeauna așa cum le cunoaștem noi astăzi, dar cert este că au fost de neoprit. Poate că și scopul lor s-a schimbat de-a lungul vremurilor, poate că la fel de bine și regulile s-au modificat și este posibil că și destinația lor să fie alta acum.
Vorbim, deci, despre foarte multe schimbări, care sunt cât se poate de ofertante și greu de urmărit. De la cărțile de joc care se foloseau la citirea destinului până la cărțile pentru jocuri de masă, de la saloanele pline de fum și acum la sesiunile de jocuri virtuale, toate acestea sunt transformări care au venit odată cu evoluția lumii, a societăților, a contextelor sociale, politice și tehnologice.
Și unul dintre lucrurile comune care rămân de fiecare dată, au fost cel puțin două - perspectiva de a castiga și ideea de a juca cât mai responsabil. Pe deoparte vorbim despre cum să faci în așa fel încât să nu pierzi mai mult decât să câștigi, iar pe de alta parte despre cum să știi că nu rămâi prea prins de toate aceste oportunități.
Pentru că te poate fura destul de rapid și ușor mirajul jocurilor de noroc, mai ales dacă sunt multe oferte așa cum găsești la jocurile casino online gratis. Oricum ar fi, îți povestim cam tot ce ai nevoie să știi, mai jos.

Publicat in Timp Liber
Astăzi, 5 iunie, sărbătorim Ziua Învățătorului!

Publicat in Politica Locala
Ruptura spontană a sistemului pielocaliceal renal este o condiție rară, non-traumatică, uneori dificil de diagnosticat. Cea mai frecventă cauză este migrarea unui calcul la nivelul ureterului, care este de obicei de mici dimensiuni, dar rugos și care asociază spasm important la nivel ureteral. Poate fi întâlnită și în tumorile ureterale obstructive, fibroza retroperitoneală, sarcină, retenția acută de urină.

Publicat in Sanatate
Mai sunt câteva zile în care puteți să vă decideți pe mâna cui lăsați destinul județului Iași. În cursa electorală s-au înscris mulți candidați. Dar, singurul care îl poate învinge pe Costel Alexe, actualul președinte al Consiliului Județean (CJ) trimis în judecată în două dosare de corupție, este social-democratul Bogdan Cojocaru, un ieșean integru, educat și crescut în spiritul valorilor noastre, un om care iubește cultura, respectă oamenii și pune multă pasiune și suflet în tot ceea ce face!

Publicat in Administratie Locala
 • Daniel Rusu n-a completat deloc declarația din 2022, deși era consilier local și vânduse două case
 • REPORTER dezvăluise în urmă cu trei săptămâni că Daniel Rusu a obținut un schimb de teren în centrul Miroslavei, luând pământul parohiei
 • Preotul era chiar tatăl său și a luat 2,5 ha pe care a vândut case și a devenit milionar
 • Schimbul n-a avut acceptul Mitropoliei, fiind ilegal
 • Rusu a construit case, le-a vândut la preț subevaluat, a făcut evaziune și nu le-a trecut în declarația de avere

Publicat in Anchete