fbpx
 
Zona de foodcourt, restaurantele și cafenelele din Palas și Iulius Mall Iași s-au redeschis

Zona de foodcourt, restaurantele și cafenelele din Palas și Iulius Mall Iași s-au redeschis


Dacă îți place să „călătorești” prin intermediul experiențelor culinare și să deguști preparate inedite din diverse colțuri ale lumii, vino să te bucuri, după o lungă perioadă de timp, de oferta bogată și atmosfera primitoare a restaurantelor și cafenelelor de la Palas și Iulius Mall Iași! Toate locațiile sunt pregătite să te întâmpine cu responsabilitate și măsuri de siguranță!

Ți-a fost dor de o masă la restaurantul preferat alături de cei dragi? Te poți delecta din nou cu o cină specială sau cu o gustare delicioasă în restaurantele și cafenelele din Palas și Iulius Mall. Ai prilejul să descoperi bucătăria italiană, libaneză, mexicană, chinezească, englezească sau pe cea tradițională. Siguranța ta este pe primul loc și am implementat un pachet complet de măsuri de distanțare fizică și de protecție. Calitatea aerului este foarte importantă, astfel că sistemul de ventilație funcționează cu un procent de 100% aer proaspăt, fără recirculare. În plus, mesele sunt dezinfectate după fiecare client și sunt amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, personalul poartă echipament de protecție, poți împărți masa cu maximum încă cinci prieteni și ai la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilor.

La Palas, poți să te desprinzi de agitația urbană și să te bucuri de o incursiune culinară oferită de varietatea restaurantelor din zona foodcourt. Pentru siguranța clienților, capacitatea locurilor din foodcourt a fost înjumătățită, pe mese au fost instalate separatoare și a fost implementat un sistem care indică dacă suprafețele au fost igienizate, prin tăblițe interactive.

 

Dacă iubești preparatele cu specific oriental și mediteraneean, poți să le savurezi la Fenice, de bunătăți italiene te poți bucura La Cupola sau la Favola, poți încerca mâncare mexicană la Salsa, te poți răsfăța cu preparate asiatice la Chinese Restaurant by Li, iar de grătare desăvârșite vei avea parte la Carbon Ristorante sau Tribeca Pub & Charcoal Grill. Și Czech In - Resto Brewery, Madison Bistro & Lounge sau Bistro MOO te întâmpină cu dish-uri savuroase. Dacă iubești mâncarea tradițională, poți avea parte de un meniu inedit la Clop Casual Restaurant sau la Ciorbărie.

Cu delicii și cu o atmosferă vibrantă te întâmpină și cafenelele din Palas. Poți da start zilei cu un veritabil espresso italian de la Filicori Zecchini, un mic dejun franțuzesc de La Folie Boulangerie sau cu o cafea aparte de La Corniche. Cu specialități de cafea și deserturi gustoase te îmbie și Starbucks. La Quartz Lounge te poți răcori cu o înghețată, la Treaz & Nu poți să descoperi tainele degustării vinului, iar The Trumpets te transpune pentru câteva ore în Londra. Dacă ești pe fugă încercă și meniurile delicioase de la McDonald's, KFC sau Subway, dar și pizza de la Pizza Hut.

 

Iulius Mall Iași este locul unde ziua începe cu o cafea bună, unde micul dejun nu are program fix, unde prânzul e gustos și serile relaxante alături de prieteni. Astfel, restaurantele din foodcourt Iulius Mall te așteaptă cu meniuri ispititoare, indiferent dacă vrei să încerci deliciile de la Clătita Uriașă sau Panck's, pizza de la Yumm, burgeri de la Trey, salate de la Salad Box, mâncare mexicană de la Chido sau preparate de la Connie's. Dacă ți-e poftă de mâncare tradițională, destinația ta este Mr. Pot, pentru specialități italiană fă o vizită La Piadina, noodles delicioși vei găsi la Noodle Pack, iar pentru bunătăți orientale vino la Mesopotamia sau Mado! Oferta este completată de KFC și McDonald's. Cu deserturi te îmbie Cake Expert și Donuterie, iar pentru sucuri din fructe proaspete poți poposi la Ants and Bees.

Încarcă-te cu energie cu o cafea de la Tucano Coffe, Starbucks, Teo’s Café sau 5 to Go! Iar dacă vrei să faci o pauză, MOO și La Corniche te așteaptă cu gustări delicioase.

În continuare, te poți bucura de ultimele zile călduroase și pe terasele din Palas și din Iulius Mall, unde experiențele gastronomice deosebite se îmbină perfect cu momentele de relaxare.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: