fbpx
Portokal
Revoltător! O educatoare din Fetești se filmează cum bate un copil. ISJ: A fost concediată astăzi (VIDEO)

Revoltător! O educatoare din Fetești se filmează cum bate un copil. ISJ: A fost concediată astăzi (VIDEO)


Imaginile au fost filmate chiar de către educatoare și au fost publicate pe Facebook de către un părinte, stârnind sute de reacții aprinse. Inspectorul școlar general din Ialomița a declarat că educatoarea a fost concediată. Totodată, Poliția a deschis dosar pentru purtare abuzivă.

„Priviți cu atenție la această educatoare de la grădiniță din Fetești, Ialomița”, este titlul înregistrării postate pe Facebook.

În imagini se vede cum copiii fac o activitate de tăiere a fructelor pe farfurii, folosind cuțite de plastic, de unică folosință. Activitatea se desfășoară în liniște, iar copiii par speriați, scrie Libertatea.

La un moment dat, educatoarea ajunge în dreptul unui copil care nu taie fructele. Cadrul didactic îi dă o palmă și apoi se întoarce către un alt copil. Băiatul începe imediat să plângă, iar colegii lui sunt speriați. Educatoarea se aude apoi cum îi spune să ia cuțitul și să taie fructele.

Steluța Mitrea, inspectorul școlar general din Ialomița, a declarat că „de astăzi, doamnei educatoare i-a încetat contractul individual de muncă”.

 „Educatoare din filmare se numește Olga Cojocaru și activează la grădinița de pe lângă Școala Gimnazială nr. 7 Aurel Vlaicu, din Fetești”, a confirmat Luminița Barcari, secretar de stat în Ministerul Educației.

„Contractul educatoarei a încetat din 14 octombrie, nu va mai intra în acea grădiniță”, a mai spus secretarul de stat.

Totodată, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Ialomița, Ludmila Dascălu, a confirmat că polițiștii s-au autosesizat după apariția filmării în spațiul public. ”S-a deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă”, a explicat subinspectorul. Cercetările vor continua sub supravegherea unui procuror.

 

Sursa: Libertatea


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Martie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top