fbpx
Portokal
Cel mai citit poet din Spania este un român: nu crede că în țară ar fi putut vinde vreo carte

Cel mai citit poet din Spania este un român: nu crede că în țară ar fi putut vinde vreo carte


Un român a reușit să ajungă cel mai citit poet din Spania, informează Digi24.

Potrivit sursei citate, românul Mihai Gane are un succes uriaș, publicând până acum peste 100 de cărți cu poezii. El s-a lăsat de avocatură și s-a dedicat literaturii, din pasiune pentru scris. Într-o intervenție la Digi24, acesta a spus că în România nu ar fi vândut nici măcar o carte de poezii.

„A trebuit să public două cărți ca să-mi dau seama că scriitura este ceea ce vreau să fac în viață. Este mediul meu pentru a atinge diferite scopuri”, a afirmat acesta.

Gane spune că, de câțiva ani, s-a creat în Spania o mișcare foarte populară, a poeților care folosesc rețelele de socializare pentru a-și expune creațiile.

„Rețelele de socializare, în cazul meu, sunt ferestrele pe care cititorii le deschid înainte de a intra în librărie”, afirmă acesta. El susține că acasă, în România, nu ar fi avut această șansă.

„Cred că aș fi avut același drum pe care l-au urmat și prietenii din sat. Unii au încercat să-și găsească un colț de lume, dar sunt sigur că eu, dacă rămâneam acasă, n-aș fi avut oportunitatea nu să public o carte, ci să vând o carte”, a mai declarat Mihai Gane.

 

Sursa: Libertatea


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top