fbpx
Portokal
DNA confirmă: Diploma de studii a lui Vlad Voiculescu este autentică

DNA confirmă: Diploma de studii a lui Vlad Voiculescu este autentică


Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a anunţat, vineri, că Direcţia Naţională Anticorupţie a clasat plângerea formulată de organizaţia „Coaliţia pentru Naţiune” împotriva diplomei sale de studii.

„Întrerupem liniştea acestui cont pentru un comunicat important pentru ţară: 'Coaliţia pentru Naţiune' (măreaţă organizaţie cu măreţ nume şi măreţ conducător) a depus la DNA o plângere penală împotriva mea. Mai precis împotriva diplomei mele de la Wirtschaftsuniversität-Wien. Nu ştiam, dar nici surprins nu sunt. DNA a clasat plângerea formulată în baza art. 16 alin. 1 lit. a Cod procedură penală: ‘fapta nu există’”, a scris Voiculescu, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit fostului ministru, „procurorul a consemnat în ordonanţa de clasare că a primit documente relevante atât de la Ministerul Educaţiei, cât şi de la Centrul de Echivalare a Diplomelor”.

„Un loc în care presa poate prosti oamenii că o diplomă nu există, chiar dacă

1) este emisă de o universitate de top din Europa;

2) a fost publicată (de câteva zeci sau sute de ori);

3) este recunoscută de Ministerul Educaţiei

... un astfel de loc este oare o ţară sau un balamuc? În orice caz, mulţumiri parchetului anticorupţie al ţării pentru verificarea diplomei”, a conchis Vlad Voiculescu.

Reamintim că în urma discuţiilor generate pe tema diplomei sale de studii, fostul ministru al Sănătăţii a publicat la începutul lunii februarie a acestui an, pe pagina de socializare, atât diploma eliberată de Vienna University of Economics and Business din Austria cât şi un atestat privind echivalarea diplomei respective cu o diplomă de master în domeniul Administrarea Afacerilor, specializarea Administrarea Afacerilor.

 

Sursa: Epoch Times

 


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top