fbpx
 
DNA confirmă: Diploma de studii a lui Vlad Voiculescu este autentică

DNA confirmă: Diploma de studii a lui Vlad Voiculescu este autentică


Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a anunţat, vineri, că Direcţia Naţională Anticorupţie a clasat plângerea formulată de organizaţia „Coaliţia pentru Naţiune” împotriva diplomei sale de studii.

„Întrerupem liniştea acestui cont pentru un comunicat important pentru ţară: 'Coaliţia pentru Naţiune' (măreaţă organizaţie cu măreţ nume şi măreţ conducător) a depus la DNA o plângere penală împotriva mea. Mai precis împotriva diplomei mele de la Wirtschaftsuniversität-Wien. Nu ştiam, dar nici surprins nu sunt. DNA a clasat plângerea formulată în baza art. 16 alin. 1 lit. a Cod procedură penală: ‘fapta nu există’”, a scris Voiculescu, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit fostului ministru, „procurorul a consemnat în ordonanţa de clasare că a primit documente relevante atât de la Ministerul Educaţiei, cât şi de la Centrul de Echivalare a Diplomelor”.

„Un loc în care presa poate prosti oamenii că o diplomă nu există, chiar dacă

1) este emisă de o universitate de top din Europa;

2) a fost publicată (de câteva zeci sau sute de ori);

3) este recunoscută de Ministerul Educaţiei

... un astfel de loc este oare o ţară sau un balamuc? În orice caz, mulţumiri parchetului anticorupţie al ţării pentru verificarea diplomei”, a conchis Vlad Voiculescu.

Reamintim că în urma discuţiilor generate pe tema diplomei sale de studii, fostul ministru al Sănătăţii a publicat la începutul lunii februarie a acestui an, pe pagina de socializare, atât diploma eliberată de Vienna University of Economics and Business din Austria cât şi un atestat privind echivalarea diplomei respective cu o diplomă de master în domeniul Administrarea Afacerilor, specializarea Administrarea Afacerilor.

 

Sursa: Epoch Times

 


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30