fbpx
 
Idei de fashion și reduceri de până la 70% în Iulius Mall Iași

Idei de fashion și reduceri de până la 70% în Iulius Mall Iași


Te-ai uitat la „Emily in Paris”, te-ai îndrăgostit iremediabil de ținutele personajelor și îți dorești ca sezonul acesta să fii glamorous? La Iulius Mall Iași te așteptăm toată vara cu item-uri în tendințe, la prețuri reduse cu până la 70%, dar și cu inspirație pentru ca tu să devii un style icon. Descoperă ofertele din campania Summer Sale pe website-ul Iulius Mall Iași!

Vara anului 2021 se anunță plină cu fantezii florale, pantaloni largi, fuste midi vaporoase, detalii transparente sau poncho-uri. Începem cea mai călduroasă lună din calendar cu surprize pe măsură: Summer Sale aduce reduceri de până la 70% în magazinele din Iulius Mall Iași, până pe 31 august 2021.

Ține pasul cu vibe-ul de vară cu piese vestimentare de la Zara, Bershka, H&M, Orsay, Pull&Bear, Stradivarius sau Terranova, care au discount-uri în această perioadă. Dacă pleci în vacanță, nu uita să iei cu tine și ținutele vaporoase, dar și pe cele cu imprimeuri monocrome! Iar dacă tocmai ce ai trecut de licență, disertație sau examene și te pregătești de banchet, magazinele din Iulius Mall Iași îți propun outfit-uri fabulous, business as usual sau cu un strop de sparkle, toate la super reduceri.

Fie că vrei să asortezi pantofi stileto, balerini sau sandale cu platformă, le găsești la In Tempo, Medea, Salamander și Melania, la jumătate de preț. La Parfois și Meli Melo, lasă-ți imaginația să preia controlul și oferă-i ținutei tale acel finishing touch, care te va scoate în evidență! Pentru escapada la munte, Buzz, Intersport, Sizeer și Sport Vision au reduceri incredibile la hainele comode. Nu uita, anul acesta treningurile și hanoracele sunt reinterpretate și îți dau un look cool și relaxat, dar și un aer atletic!

Sezonul acesta, tendințele în materie de make-up te provoacă să ieși din tipare. Vino la Marionnaud, Pro Beauty sau Radiant Professional Make-up, descoperă reducerile și combină două sau mai multe culori pigmentate! Dacă tot ai ajuns în Iulius Mall Iași, poți să treci și pe la Jolidon, Penti și Ani`s, să vezi ce reduceri ți-au pregătit.

Inspirația nu își găsește drumul către tine și deja te-ai plictisit de garderoba ta? Urmărește-ne pe Tik Tok pentru un conținut plin de idei fashion, dar și pentru videoclipuri amuzante!

Lista reducerilor continuă pe site-ul Iulius Mall Iași.

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: