fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Percheziții la Universitatea București referitoare la contractele de deratizare

Percheziții la Universitatea București referitoare la contractele de deratizare


Percheziții de amploare au avut loc în această dimineață în mai multe județe ale țării și inclusiv în Capitală, la Universitatea din București.

Conform informațiilor oferite de Poliția Capitalei, aceste percheziții sunt legate de o companie de deratizare, care trebuia să se ocupe de dezinfecția clădirilor ce aparțin instituției de învățământ.

Compania este acuzată că nu prestează serviciile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare sau acestea erau doar incomplete.

Societatea comercială respectivă este câștigătoare a unei licitații publice, organizată de o către o instituție publică, dar se pare că aceasta nu își făcea bine treaba.

Conform unei informări a Poliției Capitalei, în acest caz au fost puse în aplicare 36 de mandate de percheziţie domiciliară.

Controalele au avut loc în Ilfov, Prahova, Constanţa, Brăila şi Mehedinţi, și nu în ultimul rând în București.

„Astăzi, 08.09.2021, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti  – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 2 , sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au pus în aplicare 36 de mandate de percheziţie domiciliară, pe raza Municipiului Bucureşti şi a judeţelor Ilfov, Prahova, Constanţa, Brăila şi Mehedinţi, într-un dosar penal aflat în instrumentare”, anunţă Poliţia Capitalei.

Instituția de învățământ superior a transmis un punct de vedere referitor la această situație, pentru edupedu.ro.

Conform sursei citate, Universitatea a transmis că au existat mai multe percheziții în mai multe clădiri ale instituției.

Universitatea din București a informat că aceste controale au avut loc pentru a fi verifcate serviciile de deratizare care erau furnizate către ea de o firmă care a câștigat licitația publică.

 

Sursa: realitatea.net


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30