fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Captură foto: elespagnol.com Captură foto: elespagnol.com

O româncă din Spania a vrut să dea foc casei unei colege de muncă, dar a greșit adresa: trei persoane au fost rănite


Un bărbat spaniol și o femeie de naționalitate română, care au atacat o casă cu un cocktail Moltov, au fost arestați, vineri, 8 octombrie, în Malaga, Spania, informează publicația El Espanol, citată de Știrile Pro TV.

La data de 29 septembrie, cei doi au aruncat un dispozitiv incendiar prin fereastra unui apartament amplasat la parterul unei clădiri din Malaga. Ei au provocat rănirea unuia dintre rezidenți și avarii locuinței.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri, dar și echipaje medicale. Cel puțin două persoane au fost tratate pentru inhalare de fum.

„Eram la televizor, în sufragerie, în jur de ora 18:00. Beam o cafea… Am auzit un zgomot ciudat și am deschis ușa din dormitor. Cineva deschisese geamul și aruncase o sticlă cu lichid inflamabil. Totul ardea”, a declarat Maria, proprietara apartamentului.

Femeia a încercat să stingă flăcările cu o pernă, dar nu a reușit. Disperată, ea și-a luat câinele și a fugit în stradă. De acolo, a sunat la 112.

„Am trăit și trăim un coșmar. Casa este distrusă. Au mai fost situații ciudate. Într-o zi, ne-am trezit cu gunoi la intrare, iar în alta cu un hanorac negru la fereastră. Suntem încă șocați. Nu ne-a dispărut teama de tot, dar suntem fericiți că atacatorii au fost prinși”, a afirmat Lorena, fiica proprietarei apartamentului.

În acest caz a fost deschisă o anchetă. Polițiștii au constatat că bărbatul spaniol și femeia româncă au atacat reședința greșită. Ei au intenționat să incendieze casa unei colege de serviciu, cu care avuseseră un incident de muncă.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Cartierul Austriac