fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

O profesoară din Iași a fost dusă la spital, după ce un elev a pulverizat spray lacrimogen în sala de curs

O profesoară din Iași a fost dusă la spital, după ce un elev a pulverizat spray lacrimogen în sala de curs


O profesoară de la Liceul Sportiv din Iaşi a ajuns, miercuri, la spital, după ce un elev a pulverizat spray iritant lacrimogen în sala de curs, iar femeii i s-a făcut rău, potrivit News.ro.

Poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi despre faptul că unei profesoare de la Liceul Sportiv i s-ar fi făcut rău din cauza inhalării vaporilor unui spray iritant lacrimogen.

Din primele verificări ale poliţiştilor a rezultat că un elev ar fi pulverizat pe fereastră spray paralizant, iar vântul ar fi adus vaporii în sala de clasă.

Femeii i s-a făcut rău, ea fiind transportată cu ambulanţa la spital.

Directorul Liceului Sportiv Iaşi, Ilie Gheorghică, a declarat că elevul a fost identificat imediat, iar cazul va fi anchetat atât de Consiliul Profesoral al şcolii, cât şi de Poliţie. Nu se cunoaşte deocamdată motivul pentru care elevul a comis acest gest.

„Doamna profesor a venit în timpul orei şi ne-a anunţat că în clasa respectivă se simte un miros înţepător. Ne-am deplasat acolo şi într-adevăr se simţea acel miros. Am discutat cu copiii, iar cel care a folosit acel spray a recunoscut. Între timp doamna profesor nu se simţea prea bine şi am apelat la serviciul de ambulanţă. Au venit şi reprezentanţii de la Secţia de Poliţie nr. 2 care au preluat cazul şi urmează să facă cercetare disciplinară. La nivelul şcolii vom constitui o comisie să cercetăm evenimentul şi să luăm măsurile legale”, a afirmat Ilie Gheorghică, directorul Liceului Sportiv din Iaşi.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top