fbpx
 
Foto: GSP Foto: GSP

Victorie amară! România a învins Liechtensteinul cu 2-0, dar a ratat calificarea în barajul pentru CM 2022


Naţionala de fotbal a României a învins reprezentativa Liechtensteinului cu scorul de 2-0 (1-0), duminică seara, la Vaduz, în Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022, însă a ratat calificarea la barajul pentru turneul final din Qatar.

Timp de 11 minute, naționala României s-a aflat pe locul de baraj: Islanda a egalat la Skopje în minutul 54, dar nu a reușit să obțină remiza (Macedonia de Nord s-a impus cu 3-1) și victoria României la Vaduz (2-0 vs Liechtenstein) a rămas doar una de palmares. Trupa lui Mirel Rădoi a terminat pe locul trei în Grupa J și a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Qatar (tricolorii nu s-au mai calificat la turneul final de 23 de ani), scrie HotNews.

Acesta este ultimul meci pentru selecţionerul Mirel Rădoi la cârma primei reprezentative.

La Cupa Mondială merg direct câştigătoarele celor 10 grupe din preliminarii. Pentru celelalte trei locuri disponibile Europei vor lupta cele 10 ocupante ale locurilor secunde, plus cele mai bune două câştigătoare de grupe în Liga Naţiunilor care nu se află pe primele două poziţii în grupele preliminariilor CM. Tragerea la sorţi a barajului este programată la 26 noiembrie.

La barajul pentru CM vor participa 12 echipe, în 24 sau 25 martie 2022. Din cele 12 echipe la baraj, primele şase pe baza punctajului joacă primul baraj, într-o singură manşă, pe teren propriu. Celelalte patru echipe care vin de pe locul 2 în grupe plus cele două câştigătoare de grupe Liga Naţiunilor joacă meciul în deplasare.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: