fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Profesoara Oana Mandache de la Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din Iași a fost răpusă de Covid la 40 de ani

Profesoara Oana Mandache de la Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din Iași a fost răpusă de Covid la 40 de ani


Profesoara Oana Mandache de la Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din Iași s-a stins din viață miercuri, 17 noiembrie, la doar 40 de ani. Colegii şi elevii săi o plâng.

Oana Mandache, o profesoară în vârstă de 40 de ani din judeţul Iaşi a pierdut lupta cu Sars-CoV-2 şi s-a stins din viaţă miercuri dimineaţă, 17 noiembrie. Profesoara abia împlinise vârsta de 40 de ani pe data de 10 noiembrie.

Colegii sunt devastaţi de vestea primită. Aceştia au umplut reţelele de socializare cu mesaje de condoleanţe, iar la şcoală a fost făcut un colţ special pentru aprinderea lumânărilor în memoria fostei profesoare de la Colegiul Economic „Virgil Madgearu”.

„O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la Cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. Am cunoscut cu toţii un chip luminos şi un suflet plin de frumos, o energie care mişca spre bine totul în jur.

Un profesionist desăvârşit, iubită de toţi elevii şi colegii, o luptătoare până la ultima suflare. O să ne-o amintim întotdeauna dăruindu-se atât şcolii, cât şi familiei, căutând să lucreze cu timp şi fără timp spre a-şi împlini datoria de mamă, de profesor, de OM. În acest univers al tristeţii, ne rămân doar stelele amintirilor, care să ne aline durerea.

Nu avem cuvinte, nu găsim înţeles, dar ştim că bunul Dumnezeu ne va întări pe toti şi ne vom îmbărbăta la gândul că, vii sau adormiţi, ai Domnului suntem. Durerea ne pătrunde în adâncul fiinţei pentru că aşezăm în braţele Tatălui Ceresc un suflet drag nouă, care să însenineze Cerul. Să te odihneşti în pace, scumpă Oana, să ne fii lumină, să ne trimiţi tuturor mângâiere!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a liceului.

Oana Mandache a pierdut lupta cu virusul în urma infecției provocate de COVID-19. Familia și colegii sunt devastați de pierderea suferită, publicând mai multe mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare. Ea împlinise 40 de ani săptămâna trecută, pe 10 noiembrie.

Până astăzi, peste 53.000 de persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS – CoV – 2 au decedat în România.

 

Sursa: România TV


 
Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« August 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Cartierul Austriac