fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto: IJJ Dâmbovița Foto: IJJ Dâmbovița

Elev din Târgoviște prins la școală cu un cuțit asupra sa


Jandarmii dâmboviţeni au fost sesizaţi marţi de agentul de pază al unui liceu din Târgovişte cu privire la faptul că în unitatea şcolară se află un elev care are asupra sa un cuţit.

„Jandarmii dâmboviţeni aflaţi în patrulare în zona instituţiilor de învăţământ au intervenit marţi la un liceu din municipiul Târgovişte. Jandarmii s-au deplasat în zona indicată, iar în urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că tânărul, în vârstă de 16 ani, a pătruns în unitatea şcolară cu un cuţit, tip briceag automat, cu buton, având o lamă de aproximativ 11 cm lungime”, precizează miercuri IJJ.

Obiectul periculos a fost ridicat, în vederea confiscării, pe bază de proces-verbal, iar elevului i s-au întocmit actele de sesizare pentru fapta de „port fără drept de obiecte periculoase în sediul unei instituţii publice", care au fost înaintate spre competentă soluţionare Poliţiei Municipiului Târgovişte.

„Siguranţa elevilor reprezintă o prioritate pentru Jandarmeria dâmboviţeană, instituţie care are stabilite în responsabilitate 17 unităţi şcolare. La nivel judeţean există o foarte bună colaborare cu directorii instituţiilor de învăţământ şi personalul care asigură paza şi protecţia, aceştia cunoscând faptul că în astfel de situaţii trebuie să apeleze la jandarmi”, arată IJJ Dâmboviţa.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Cartierul Austriac