fbpx
 
Foto: Newsaholic Foto: Newsaholic

Explozie la o fabrică de biodiesel din Spania: un muncitor român a murit (VIDEO)


Un muncitor român a murit în Spania, în urma unei explozii puternice, la o stație de biodiesel. Explozia a avut loc într-unul dintre cele patru rezervoare de petrol.

Două persoane au murit joi într-o explozie la o fabrică de biodiesel de la periferia orașului Calahorra din regiunea La Rioja în nordul Spaniei, au transmis serviciile de urgență, potrivit agenției de presă Xinhua.

Explozia a avut loc în jurul orei locale 12:55 iar zona a fost evacuată cu ajutorul unui perimetru de securitate stabilit la distanță de un kilometru de explozie.

Aproximativ 250 de elevi din Zaragoza, care se aflau într-o excursie de o zi în vizită la parcul natural Tierra Rapaz aflat în apropiere, se aflau printre cei evacuați.

Pompierii din Calahorra și Logrono se aflau la fața locului cu polițiști din Garda Civilă. Pompierii s-au luptat pentru a preveni răspândirea incendiului izbucnit după explozie la alte containere din zonă.

Cele două persoane decedate ar fi lucrători dintr-o companie diferită de cea de la fabrica de biodiesel. Potrivit El Pais, aceștia aveau 30, respectiv 41 de ani.

Pompierii lucrează la controlul și stingere incendiului, sarcină care poate dura câteva zile.

 

Sursa: Digi24


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: