fbpx
 
Foto: La Repubblica Foto: La Repubblica

Două surori de origine română din Italia au murit lovite de tren, într-un accident inexplicabil


Tragedie incredibilă în provincia Bologna din Italia, unde două surori de 15 și 17 ani, a căror mamă este româncă, au fost ucise de tren, într-un accident inexplicabil petrecut duminică dimineață, la primele ore.

Alessia și Giulia Pisano locuiau la Madonna di Castenaso împreună cu tatăl lor, italian, și sora lor mai mare, Ștefania, provenită dintr-o relație anterioară a mamei lor. Se pare că mama fetelor plecase în România încă de la sfârșitul anului trecut și nu s-a mai întors, potrivit La Repubblica.

Sâmbătă seară, Alessia și Giulia au ieșit în oraș cu permisiunea tatălui lor. După câteva ore, la primele ore ale dimineții de 31 iulie, fetele au fost lovite de tren în gara din Riccione.

Ancheta în acest caz este în plină desfășurare și deocamdată nu se știe cum s-a petrecut accidentul. Mecanicul locomotivei a declarat că a văzut în ultima clipă o fată care sare pe șine, în fața trenului, unde cea de-a doua fată stătea întinsă.

În baza mărturiei mecanicului, anchetatorii suspectează că fata care a sărit în fața locomotivei a vrut să-și salveze sora căzută pe șine în împrejurări necunoscute.

Acasă, toată comunitatea este în stare de șoc în urma tragediei. Contactată de presa italiană, Ștefania, sora mai mare a celor două fete, a transmis prin interfon: „Deocamdată nu putem să vorbim, este un moment tragic, suntem aici și ne gândim la ele”.

 

Sursa: Digi24


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30