fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
USV Iași consultată de Banca Mondială pentru stabilirea noului diagnostic de țară,  pentru România

USV Iași consultată de Banca Mondială pentru stabilirea noului diagnostic de țară, pentru România


Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din  Iași (USV) va primi vizita unui grup de lucru de la Banca Mondială pentru o consultare împreună cu membrii din corpul academic, studenți, fermieri și alți factori relevanți din sectorul agroalimentar, vineri pe 30 septembrie 2022 în vederea actualizării Diagnosticului Sistematic de Țară pentru România.

Grupul Banca Mondială (GBM) elaborează în prezent una dintre cele mai importante analize la nivel de țară, diagnosticul sistematic de țară. Această analiză este realizată de către GBM o dată la câțiva ani, în pregătirea următoarei strategii de parteneriat de țară dintre GBM și România. Rolul diagnosticului este de a identifica provocările și oportunitățile cheie în atingerea obiectivelor de dezvoltare ale României, precum și o serie de arii prioritare de dezvoltare durabilă. Prima astfel de analiză pentru țara noastră a fost realizată de către GBM în 2018,  noul diagnostic de țară pentru România urmând a fi publicat în 2023.  

În acest context, Grupul Banca Mondială derulează o serie de consultări în România, în diverse orașe și cu participanți din partea sectorului public și privat, mediului academic și a societății civile. Astfel, la Iași, în parteneriat cu USV se va desfășura consultarea corpului profesoral, studenților și fermierilor pe data de 30 septembrie, vineri, începând cu ora 10.00, în Sala de Conferințe situată la etajul I, în Clădirea TPPA.

Din punctele incluse pe agenda evenimentului menționăm cuvintele de deschidere din partea USV Iași și a managerului de țară al Băncii Mondiale, doamna Anna Akhalkatsi, prezentarea analizei preliminare a diagnosticului de către experții Băncii Mondiale și discuțiile cu participanții.

Mai multe detalii despre consultările în derulare sunt disponibile aici: https://www.worldbank.org/ro/country/romania/brief/consultations-romania-systematic-country-diagnostic-update-2023


ROGESI

Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Cartierul Austriac