fbpx
 
Colaj foto: bihon.ro Colaj foto: bihon.ro

„România educată”! Elev încătușat în sala de clasă: a venit beat la școală împreună cu alți doi colegi și a făcut scandal (VIDEO)


Un elev de 14 ani a fost pus la pământ și încătușat de polițiști chiar în şcoală. S-a întâmplat după ce băiatul, alături de alți doi colegi, a mers beat la școală și a făcut scandal.

Trei elevi ai școlii, în vârstă de 14 ani, au venit beţi la şcoală. Pentru că cei trei elevi aveau un comportament agresiv și adresau injurii colegilor și personalului didactic, profesorii au solicitat intervenția polițistului din cadrul Postului de Poliție Hidișelu de Jos, județul Bihor, care se afla în fața școlii pentru dirijarea traficului în zonă, scrie bihon.ro.

Unul dintre elevi a continuat să facă scandal şi după intervenţia poliţistului, agentul a cerut spirjinul altui coleg. Cei doi poliţişti l-au imobilizat şi încătuşat pe elevul scandalagiu.

„Polițistul a intervenit în sala de clasă în care se aflau cei trei elevi, doi dintre ei s-au supus recomandărilor polițistului de a aștepta în curtea școlii pentru a fi conduși acasă, însă cel de-al treilea a continuat comportamentul turbulent, proferând injurii, alergând între sălile de clasă și provocând în rândul elevilor indignare și un sentiment de insecuritate. Polițistul a solicitat în sprijin un coleg de la același post de poliție, însă, pentru că elevul nu se supunea indicațiilor polițiștilor, în momentul în care a manifestat agresivitate față de un alt elev, pe care l-a îmbrâncit, aruncându-i pe jos ghiozdanul și alte obiecte personale, polițiștii l-au încătușat și l-au condus la postul de poliție din Hidișelu de Jos, unde a continuat tulburarea ordinii și liniștii publice și proferarea de înjurii”, a precizat comisar-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța.

Elevul scandalgiu a fost primit o amendă de 1.000 lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice și pentru săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenințări cu acte de violență împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea și liniștea publică sau să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora. Ulterior, elevul a fost predat familiei.

La întreaga scenă au participat mai mulți elevi, unii dintre ei chiar filmând incidentul. Mama băiatului încătuşat a postat pe Facebook o filmare în care se vede cum minorul este încătuşat şi ameninţă că va depune plângeri.

În urma imaginilor apărute în spațiul public, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a deschis o anchetă internă şi face verificări cu privire la o eventuală agresiune comisă de polițiști asupra minorului. Agenții sunt cercetați acum pentru purtare abuzivă asupra minorului.

 

Sursa: Bihon.ro


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30