fbpx
 
O turistă a pozat semi-nud pe treptele unei catedrale din Italia (VIDEO)

O turistă a pozat semi-nud pe treptele unei catedrale din Italia (VIDEO)


Trei turişti care au ajuns pe Coasta Amalfi din Italia sunt acuzaţi de „acte obscene", după ce o femeie din grup, un model din SUA, a pozat goală pe treptele din fața unei catedrale, relatează CNN.

Luni dimineața, în jurul orei 7.30, localnicii au suprins-o pe femeia aproape goală, înfășurată doar cu o bucată de material roșu, în fața ușilor catedralei, construită în 1067 în Constantinopol.

Locul ales pentru ședința-foto i-a deranjat pe membrii comunității, a afirmat istoricul de artă și scriitoarea Laura Thayer, care locuiește în Amalfi.

„Faptul că s-a întâmplat la biserică este ceea ce a făcut episodul atât de șocant”, a spus ea pentru CNN. „Domul este un lăcaș de cult și un loc foarte aproape de inimile amalfitanilor. Aceste uși se deschid pentru procesiuni, pentru nunți, pentru înmormântări - momente care fac parte din viața oamenilor. Da, este frumos, dar Amalfi este mult mai mult decât un fundal frumos pentru o fotografie pe rețelele sociale.”

O localnică ce a filmat evenimentul se aude când le spune turiștilor că sunt „nebuni” cu acest gest.

Catedrala, care datează din secolul al IX-lea, este dedicată apostolului Sf. Andrei, de altfel chiar moaștele sale ar fi păstrate acolo încă din 1206. Catedrala a fost construită în perioada de glorie a Amalfi, când concura cu cu Genova, Veneția și Pisa. Astăzi străzile sale înguste sunt copleșite de turiști.

Site-ul local Positano news,  care a publicat videoclipul, a spus că trio-ul, care nu a cerut permisiunea pentru ședința-foto, a fost prins de poliție înainte de a părăsi orașul, iar echipamentul lor nu părea a fi profesional.

Jurnaliștii italieni de la Amalfi Notizie, un alt site local care a publicat videoclipul pe Facebook, au spus că femeia, care a sosit îmbrăcată la biserică apoi s-a dezbrăcat când a urcat treptele, le-a spus polițiștilor că voia doar să își creeze o amintire din această călătorie.

Cei trei (un model american și doi britanici, fotograful și asistenta acestuia) au fost denunțați la Parchetul de pe lângă Tribunalul din Salerno pentru acte obscene într-un loc public.

Deși le-a fost interzisă orice publicare a materialului produs, videoclipurile filmate de localnici i-a făcut virali pe rețelele sociale.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: