fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Liceul Tehnologic de Mecatronică și Automatizări Iași premiat la Bruxelles

Liceul Tehnologic de Mecatronică și Automatizări Iași premiat la Bruxelles


Pe 25 și 26 octombrie 2022 la Bruxelles a avut loc Ceremonia de Premiere pentru European Innovative Teaching Award, o inițiativă anuală a Comisiei Europene ce își propune să recunoască meritele și munca profesorilor implicați în proiectele Erasmus+.

Liceul Tehnologic de Mecatronică și Automatizări Iași este câștigătorul acestui premiu la categoria școli VET, cu proiectul E-Classes (Flip your classes through multimedia enriched apprenticeship simulations and develop e-skills for VET teachers and students to enhance youth employability – Ref. 2017-1-RO01-KA202-037344). Liceul a fost reprezentat la Bruxelles de dna profesor consilier școlar Daniela Robotă, coordonator al acestui proiect. Alte 2 instituții educaționale din România au fost premiate pentru categoriile educație timpurie și educație școlară secundară.

La eveniment a participat și doamna Mariya Gabriel, Comisarul European pentru Inovație, Cercetare, Cultură, Educație și Tineret, care a subliniat în discursul său importanța implicării profesorilor în proiecte menite să dezvolte viitorul copiilor tinerilor din Europa. De asemenea, doamna comisar a apreciat munca și modestia profesorilor care, cu dedicație și entuziasm, au povestit despre proiectele implementate în cadrul unor discuții Panel.

Agenda evenimentului a inclus workshopuri pentru cele 3 teme centrale ale ediției – creativitate, sustenabilitate și incluziune precum și vizite tematice la Muzeul de Istorie Europeană și la Parlamentarium, prilej cu care participanții au aflat lucruri inedite despre istoria Europei și detalii despre funcționarea Parlamentului European.

Evenimentul European va fi multiplicat la nivel național în cadrul conferinței anuale a Agenției Naționale din România care va avea loc în luna decembrie 2022.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30