fbpx
 
Foto: Facebook/Dragoș Bârlădeanu Foto: Facebook/Dragoș Bârlădeanu

Bătaie într-un club din Focșani între un fost deputat PSD și șeful Cancelariei Prefectului


Fostul deputat PSD de Vrancea, Dragoș Bârlădeanu, a declarat, pe Facebook, că a fost agresat de șeful Cancelariei Prefectului județului Vrancea, Cătălin Răducanu, în timp ce se afla în oraș.

„Cu mare dezamăgire spun acest lucru plecând din sediul Poliţiei: ieşind în oraş la un club din Focşani, împreună cu soţia şi prieteni foarte apropiaţi, am fost agresat fizic grav de către Cătălin Raducanu, consilierul principal al prefectului judeţului. Într-un conflict la care a luat parte şi Roşu Bogdan, încercând să-l aplanez, Raducanu Cătălin (cunoştinţă de-a mea de 43 de ani) a sărit pe mine cu pumnii dându-mă jos din picioare. Nu m-aş fi aşteptat niciodată! Urât de tot! Am făcut plângere penală cu martori şi mi s-a eliberat certificat medico-legal! Sunt ferm convins că Poliţia şi organele de urmărire penală îşi vor face datoria! Doamne ajută pentru toată lumea!”, a scris pe Facebook fostul deputat PSD.

Cătălin Răducanu și-a depus demisia după acest incident. El a declarat,  pentru G4Media, că nu s-a putut abține și că deja a trimis demisia sa prefectului Vrancei, Nicușor Halici.

„Chiar acum, în timp ce vorbim, îmi scriu demisia, mai multe nu pot să comentez”, a declarat Cătălin Răducanu.

La rândul său, prefectul a transmis că a primit demisia. „Asemenea derapaje nu-și au locul, știu că au fost buni prieteni mult timp, am primit demisia domnului Răducanu în această dimineață”, a spus Nicușor Halici.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: