fbpx
 
Foto: Agenzia Nova Foto: Agenzia Nova

Criminal în serie căutat de polițiștii din Roma. Cadavrele a trei prostituate, găsite într-un cartier de lux din Roma


Poliţia din Roma caută un posibil criminal în serie după ce cadavrele a trei femei au fost găsite în două apartamente din cartierul de lux Prati din capitala Italiei.

Conform The Guardian, două dintre femei erau de naţionalitate chineză și prestau servicii sexuale. Anchetatorii spun că au vârste cuprinse între 40 şi 50 de ani și că pe trupurile lor au fost observate urme vizibile de violență, plăgi înjunghiate în zona gâtului, a spatelui și a pieptului. Cadavrele lor au fost găsite într-un apartament de pe Via Augusto Riboty.

Portarul blocului a tras un semnal de alarmă după ce a găsit, joi dimineaţă, corpul uneia dintre femeile decedate în pragul apartamentului, în timp ce celălalt cadavru a fost găsit în interior.

A treia victimă ar fi o femeie din Columbia, şi ea tot lucrătoare sexuală. Aceasta fusese înjunghiată, cadavrul fiind găsit de sora ei într-un apartament de la subsol, pe o stradă din apropiere. Se pare că femeia în vârstă de 65 de ani presta servicii sexuale pentru a-și întreține fiica. Varianta anchetatorilor este că aceasta a fost prima care a fost ucisă.

De asemenea, anchetatorii iau în calcul teoria conform căreia femeile au fost ucise de aceeaşi persoană.

Crimele au avut loc la câteva sute de metri de Curtea Supremă a Italiei, într-un cartier de lux în care, în ultimii ani, s-a înregistrat o creştere a reţelelor infracţionale care se ocupă cu proxenetismul

Italia permite prostituţia stradală, dar interzice prostituţia organizată în apartamente, iar bordelurile sunt ilegale.

„Aceste crime sunt îngrozitoare”, a spus Ermina Gbido de la Comitetul pentru Drepturile Civile ale Prostituatelor, o organizaţie non-profit fondată în 1982.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: