fbpx
 
Întâlniri ale studenților USV Iași cu antreprenori de succes

Întâlniri ale studenților USV Iași cu antreprenori de succes


Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV) va găzdui două evenimente importante dedicate studenților de la Facultatea de Medicină Veterinară și nu numai, în care sunt invitați să participe la discuții cu antreprenori de succes.

Primul eveniment, „Seara Antreprenorilor”, va avea loc miercuri, 23 noiembrie 2022 cu începere de la ora 18:30, în Sala de Conferințe situată la etajul I, în clătirea TPPA și îl va avea drept invitat pe omul de afaceri Dumitru Fodor.

Antreprenoriatul reprezintă unul dintre principalele motoare de dezvoltare economică ale unei țări”, crede Dumitru Fodor, omul de afaceri care a pornit la drum în 2005 cu o farmacie veterinară și care, pe parcursul a 17 ani, a reușit să crească până la deținerea unei companii cu o cifra de afacere de aproximativ 12 milioane euro. Pe lângă fabrica de medicamente de uz veterinar, Dumitru Fodor este și inițiatorul proiectului de dezvoltarea a unui Marketplace Veterinar Inovativ, ce are drept obiectiv dezvoltarea unui produs software care să digitalizeze industria veterinară de sănătate. Experiența sa de leader o transmite și societății. În calitate de membru al fundației Romanian Business Leaders, se implică activ în mai multe proiecte printre care se enumeră:,,Vreau să fiu antreprenor” și ,,De origine românească”, prin care încurajează tinerii din țară spre orientarea către zona de antreprenoriat. Mai precizăm fapul că, evenimentul de miercuri este organizat de către Junior Chamber International (Tânăra Camera de Comerț), o organizație non-guvernamentală pentru tinerii lideri și antreprenori din lume, cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani.

O altă întâlnire cu un antreprenor de succes va avea loc joi, 24 noiembrie 2022, în Amfiteatrul A1, când dr. Cristi Mătură, absolvent al Facultății de Medicină Veterinară de la Iași și fondator al   Di-Vet Medical București, le va vorbi studeților despre managmentul eficient a clinicilor veterinare. Evenimentul va constitui un bun prilej de abordare a managementului comunicării, dar și despre analiza SWOT în cabinetul veterinar.

Reamintim că USV Iași încurajează și sprijină financiar, cu importante sume de bani inițiativele antreprenoriale ale studenților săi. Ultimul proiect în acest sens, E-antreprenor, a oferit  40.000 euro, fonduri nerambursabile, pentru 33 de planuri de afaceri ale studenților.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30