fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Colaj foto: Il Gazzettino Colaj foto: Il Gazzettino

Autoritățile italiene au găsit cadavrul unei fete de 18 ani, dispărută de mai bine de un an. Tânăra refuzase o căsătorie aranjată de familie în Pakistan


Autoritățile italiene au găsit cadavrul unei tinere de 18 ani, care a dispărut de mai bine de un an, după ce a refuzat să călătorească în Pakistan pentru o căsătorie aranjată, a declarat miercuri un avocat al unui grup pentru drepturile omului.

Saman Abbas a fost identificată cu ajutorul amprentelor stomatologice, după ce rămășițele umane au fost găsite lângă casa familiei ei din orașul Novellara în noiembrie 2022, a declarat agenția de știri Ansa, citată de avocata Barbara Iannucelli, scrie Reuters.

Tânăra nu a mai fost văzută din aprilie 2021. Cinci membri ai familiei ei, inclusiv tatăl și unchiul ei, urmează să fie judecați luna viitoare pentru o așa-numită „crimă de onoare” care a șocat Italia.

Premierul italian Giorgia Meloni a confirmat că nu mai există nicio îndoială cu privire la identitatea victimei.

Să se facă dreptate pentru o tânără nevinovată care a vrut doar să-și trăiască libertatea”, a spus ea pe Twitter, împreună cu o fotografie din ziar cu Abbas purtând o bandă roșie și ruj roșu asortat.

O fractură la un os din partea din față a gâtului ar susține teoria conform căreia fata ar fi fost sugrumată, a spus Iannucelli, un avocat al grupului pentru drepturile Penelope, specializat în cazuri de persoane dispărute.

Procurorii cred că familia s-a supărat când a aflat că Abbas avea un iubit în Italia.

Aceștia susțin că a fost ucisă când s-a întors la casa familiei din nordul Italiei pentru a lua niște documente, după ce a locuit o perioadă în apropiere, sub îngrijirea serviciilor sociale.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: