fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Colaj foto: Vremea Nouă Colaj foto: Vremea Nouă

„Agresoarea cu cârnatul”, eliberată din Arestul IPJ Vaslui: împăcarea cu vecina pe care a batjocorit-o a costat-o 3.000 de euro


Agresoarea cu cârnatul a scăpat de pușcărie, după doar o lună și jumătate de arest. Victima ei și-a retras plângerea, după ce a primit o sumă de bani. Prin urmare, femeia și nora ei, care i-a fost complice, au fost eliberate din arest.

Agresoarea din Vaslui care și-a violat vecina cu un cârnat a scăpat de arestul preventiv, după ce victima sa și-a retras plângerea. Familia agresoarei ar fi făcut presiuni, dar a convins-o și în schimbul sumei de 3.000 de euro, arată publicația Vremea Nouă.

Mai exact, judecătorul de drepturi și libertăți a decis revocarea măsurii arestului preventiv după ce victima a decis să-și retragă plângerea.
Până să se ajungă în acest punct, s-au dus negocieri dure, care s-au întins pe durata mai multor săptămâni, între rudele Irinei A. și victima batjocorită.

Agresoarele de la Pușcași au fost cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de viol, lipsire de libertate în mod ilegal și loviri sau alte violențe.

Neînțelegerile dintre agresoarea cu cârnatul și vecina ei sunt vechi, de aproape cinci ani, și ar fi pornit de la o idilă pe care victima ar fi avut-o, în trecut, cu soțul învinuitei. După ce a aflat că a fost înșelată, Irina A. a început să-i facă viața un calvar vecinei sale. I-a spart geamurile la casă, a amenințat-o cu bătaia și a pus amenințările în practică, gândindu-se la o modalitate cruntă să o umilească.

La sfârșitul lunii noiembrie, individa a trecut la fapte. Irina A a apelat la ajutorul nurorii, cu care și-a imobilizat victima apoi a târât-o în casă. Acolo, Irina A și Denisa M. au început să-i aplice mai multe lovituri de pumni și de picioare Elenei, apoi au dezbrăcat-o și au început să o filmeze. Pentru ca umilința să fie totală, cele două agresoare ar fi încercat să-i introducă victimei un cârnat în vagin, ca o lecție să nu mai umble după bărbații altora.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30