fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Sucevean arestat după ce a șantajat cu imagini indecente o femeie din Câmpulung Moldovenesc

Sucevean arestat după ce a șantajat cu imagini indecente o femeie din Câmpulung Moldovenesc


Un bărbat a fost arestat preventiv după ce a şantajat o femeie din Câmpulung Moldovenesc cu publicarea unor imagini indecente, iar aceasta i-a plătit 20.000 de lei celui care o hărţuia, a informat, duminică, IPJ Suceava.

Potrivit sursei citate, în data de 31 decembrie 2022, o femeie din Câmpulung Moldovenesc a depus o plângere la Poliţie prin care arăta că a fost constrânsă prin ameninţări cu acte de violenţă şi publicarea de imagini compromiţătoare de către un bărbat de 33 ani să-i dea suma de 20.000 de lei, pe care aceasta i-a plătit-o în trei tranşe, scrie Agerpres.

Bărbatul a trimis prietenului femeii mai multe fotografii în care aceasta era în ipostaze indecente, folosind un cont de pe o aplicaţie informatică.

În data de 21 ianuarie, în baza mandatelor de percheziţie domiciliară solicitate de către unitatea de Parchet competentă şi emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc, poliţiştii au efectuat trei percheziţii domiciliare, fiind ridicate mai multe telefoane mobile de pe care pot fi administrate probe şi dispozitive sau medii de stocare a datelor electronice pe care puteau fi memorate fişiere electronice compromiţătoare pentru femeie, fotografii, alte înscrisuri sau bunuri care au servit la săvârşirea infracţiunilor.

Bărbatul şantajist nu a fost găsit la domiciliu, acesta sustrăgând-se cercetărilor, iar poliţiştii au emis un mandat de aducere pe numele său şi au solicitat darea în consemn prin procedurile judiciare specifice.

Pe 26 ianuarie, bărbatul a fost depistat pe sensul de ieşire din ţară în PTF Borş, unde s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale - Poliţia Câmpulung Moldovenesc, ocazie cu care mandatul de aducere a fost pus în aplicare.

Faţă de bărbatul în vârstă de 33 ani a fost continuată urmărirea penală şi dispusă reţinerea acestuia pe o perioadă de 24 de ore, după care a fost pusă în mişcare acţiunea penală şi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc, care a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti sub supravegherea şi coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj şi violarea vieţii private.

 

Sursa: Agerpres

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: