fbpx
 
Foto: Daily Star Foto: Daily Star

Un adolescent din SUA și-a ucis mama și fratele, apoi s-a sinucis. Incidentul vine la scurt timp după ce tatăl lor le-a ucis sora


Incident șocant în Statele Unite ale Americii. Un băiat de 19 ani și-a ucis mama și fratele, apoi s-a sinucis. Tragedia vine la scurt timp după ce tatăl lor le-a ucis sora.

Darlene Flores, în vârstă de 38 de ani, și fiul ei Rodrigo Johnson, în vârstă de 16 ani, au fost uciși de fiul cel mare, în casa lor din Avondale din Cincinnati, SUA, joi, în urmă cu o săptămână.

Eric Johnson Jr, în vârstă de 19 ani, și-a luat viața după ce și-a împușcat mama și fratele.

Luni, poliția din Cincinnati a dezvăluit că Johnson Jr este responsabil de uciderea lui Serreno Foster, în vârstă de 18 ani, în 2020.

Când polițiștii au ajuns la proprietate, i-au găsit pe mama și pe cei doi fii fără viață, fiecare suferind o rană prin împușcătură, a raportat Cincinnati Enquirer, conform Daily Star.

De asemenea, Departamentul de Pompieri din Cincinnati care a ajuns la fața locului, a stabilit că toți trei erau morți.

Bunicul lui Rodrigo și Eric, Michael Ryan, a creat de atunci o pagină GoFundMe pentru a acoperi costurile de înmormântare, și a strâns până acum aproape 25.000 de dolari.

Ne-am pierdut fiica, Darlene Flores, și doi nepoți, Johnson Jr. și Rodrigo Johnson, în această dimineață, 2/3/23. Nepotul nostru cel mai mare a luat, din păcate, viața mamei și a fratelui său și apoi și-a luat viața. Această familie Johnson/Flores se odihnește acum în pace și ne va fi dor de toți”, a spus bunicul lui Rodrigo și al lui Eric.

Robert Davis, un prieten de familie, a povestit despre ei postului de televiziune din Cincinnati WLWT: „Ne-au crescut. Domnișoara Darlene era foarte dulce, era ca o mamă. Ne-au primit la ei. Orice aveam nevoie sau cerem, ne-au dat întotdeauna. Și ne-au învățat lecții de viață și alte lucruri”.

Eric Johnson, soțul lui Darlene și tatăl celor doi băieți Johnson, și-a ucis fiica și s-a împușcat cu doar câteva luni înainte de omuciderea lui Johnson Jr.

Poliția a fost chemată după o dispută cu privire la custodia fiicei sale de șase ani, Ilya, cu mama ei, Darlene.

O echipă SWAT ajunsă la fața locului și-a folosit forța pentru a intra în dormitor. Acolo, aceasta a descoperit cadavrele lui Eric și Iyla.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30