fbpx
 
Foto: pressHUB Foto: pressHUB

CNAIR a cârpit cu prăjini un pod din Vrancea, care stă să cadă / pressHUB


Podul de la Jitia, pe Drumul Național 2N în Vrancea, este în pericol de prăbușire, imagini cu surparea rampei podului și starea avansată de degradare a podului din administrarea CNAIR fiind publicate în presa locală.

DN2 N se desprinde din DN 2 (E 85) București-Buzău-Focșani și este în administrarea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Buzău (DRDP Buzău), Regională înființată în 2022 care a preluat șosele de la DRDP București, Constanța și Iași, precizează pressHUB.

Mai multe Drumuri Naționale secundare din județul Vrancea au fost transferate de la Consiliul Județean Vrancea la CNAIR (pe atunci AND și CNADNR), însă Ministerul Transporturilor, prin CNAIR nu a făcut investițiile necesare pentru întreținerea, consolidarea și modernizarea acestor șosele.

Surparea Podului peste râul Râmnic de pe DN 2 N la Jitia era doar o problemă de timp. Pe ambele laturi, parapetele de protecție este rupt sau lipsește, iar la rampe este proptit cu o prăjină din lemn.

Drumarii au introdus restricții de tonaj pe DN 2L, zona Valea Câmpului, din cauza unei surpări a carosabilului pe o scurtă porțiune de drum. Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Buzău, restricția de tonaj la 12 tone este pentru podul situat pe DN2L, km 24+500.

 

Sursa: pressHUB


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30