fbpx
 
Român ucis în stil mafiot în fața locuinței sale din Roma

Român ucis în stil mafiot în fața locuinței sale din Roma


Autoritățile din Italia îi caută încă pe suspecții implicați în uciderea, în stil mafiot, la Roma, a unui cetățean român. Tânărul de 33 de ani a fost omorât, miercuri seară, cu două focuri de pistol, în apropiere de locuința lui.

Ucigașul, care avea și un complice, a tras de pe o motocicletă, din mers. Carabinierii încerarcă să dea acum de urma lor și să afle ce a dus la moartea românului, relatează Știrile PRO TV.

Mihai Roman avea 33 de ani. Era de 15 ani în Italia, cu toată familia și lucra în construcții. Era căsătorit și avea doi băieți, gemeni. Atacul s-a petrecut, miercuri seară, în jurul orei 20, pe Via Francesco Selmi, într-un cartier de la periferia Romei, cu multe locuințe sociale.

Tânărul mergea pe trotuar, în apropierea casei. Martorii le-au povestit polițiștilor că în zonă a apărut o motocicletă cu doi bărbați. Când au ajuns în dreptul românului, cel din spate a tras cu pistolul, din mers. Victima a fost rănită grav, la cap și abdomen. Rudele tânărului sunt acum în stare de șoc.

Mama victimei: „A venit aseară de la treabă, a venit de la muncă. Băieții așa îi ziceau: 'Tată, să cumperi ceva bun'. S-a oprit la o privatizare și a luat dulciuri la băieți, a luat suc, și s-a oprit cu niște prieteni de ai lui. Au venit doi cu motocicletă, cu motorino mare, fără număr. Au venit doi îmbrăcați în negru, cu cască pe cap, pe ochi și cu mănuși în mână, și au tras cu trei gloanțe de pistol”.

Martorii oculari au precizat că doar au apărut doi indivizi pe motocicletă, care au tras direct. Era o oră în care este aproape întuneric, oamenii sunt la cină, pe stradă sau la bar nu este foarte multă lume.

Oamenii au sunat de urgență după ajutor, dar tânărul a murit înainte că medicii să ajungă la fața locului.

Andrei Murariu, președintele unei asociații a românilor din Italia: „A fost împușcat pe la spate, au venit doi băieți pe un scuter. S-au speriat oamenii, au chemat Poliția și s-a făcut acolo, în jurul lui, un cerc mare, dar la început s-au speriat toți, și au fugit. Vă dați seama, când au văzut împușcăturile”.

Tatăl bărbatului vorbise cu puțin timp înainte cu fiul său, la telefon.

Tatăl victimei: „Îmi spunea că e în metrou. Mi-a vorbit frumos, liniștit, calm. Și numai, deodată, aud știrea. Erau două persoane. Unul conducea și unul... Au tras în el”.

Suspecții au dispărut imediat după crimă. Zona a fost împânzită de carabinieri.

Carabinierii spun că a fost clar o execuție, după părerea lor. Este a doua în ultimele trei luni în acea zonă a Romei, periferică. S-au înregistrat, cu precădere, aceleași reglări de conturi care apar la Napoli, un alt oraș care este renumit pentru aceste răzbunări rapide, executări. La Roma au fost mult mai rare.

În acest caz, anchetatorii ar putea găsi indicii importante cu ajutorul camerelor de supraveghere din zonă, inclusiv cele ale unei farmacii, care se află la doar câțiva metri de locul crimei.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30