fbpx
 
Colaj foto: PresaSM Colaj foto: PresaSM

Bătaie în sala de clasă, sub privirile profesoarei, la un liceu din Satu Mare. Doi elevi și-au împărțit pumni și picioare cu nemiluita (VIDEO)


Scene violente s-au petrecut într-o sală de clasă, la Liceul Teoretic din Negrești-Oaș, județul Satu Mare. Doi elevi de clasa a VIII-a s-au luat la bătaie, chiar sub privirile profesoarei, la ora de franceză.

Dascălul a încercat să intervină, însă nu a reușit să îi potolească.

Scenele s-au petrecut în timpul orei de franceză, sub ochii profesoarei. În doar câteva secunde, s-a încins o bătaie în sala de clasă, între doi elevi.

Viorel Bud, director Liecul Teoretic Negrești-Oaș: „În timpul orei de limba franceză, i-a cerut să citească în limba franceză și alt elev a intervenit și a zis să nu-l pună să citească că e emotiv, și elevul emotiv a reacționat inexplicabil violent. Cu atât mai mult, acest elev nu figurează la cabinetul de consiliere că ar avea probleme. Media la învățătură e foarte bună, media la purtare 10”.

În imaginile filmate, cel mai probabil, de alți elevi, se vede cum profesoara încearcă să îi potolească pe cei doi, însă fără prea mult succes. Dascălul nu a vrut să discute despre acest caz și nici părinții celor doi elevi implicați în scandal. Totuși, incidentul petrecut în liceu i-a revoltat pe alți părinți, și a provocat îngrijorare.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar susțin că incidentul nu ar fi fost atât de grav.

Năstaca Pișcoran, purtător de cuvânt ISJ Satu Mare: „A fost mai degrabă o altercație verbală, nu fizică, cei doi copilași în timpul orei de franceză s-au supărat, unul dintre ei s-a supărat că l-a făcut timid. Știu doar ce mi-a relatat domnul director și profesoara de la clasă. Probabil că s-au și lovit. Părinții au fost de acord ca cei doi copilași să fie consiliați”.

După ce imaginile cu bătaia au ajuns în spațiul public, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar penal pentru loviri, deocamdată IN REM, adică nu este vizată decât fapta, nu și o persoană.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31