fbpx
 
Daily Express US Daily Express US

Oroare în Egipt. Cum și-a motivat o mamă gestul șocant după ce și-a decapitat fiul de cinci ani, apoi i-a mâncat capul


Hanaa Mohammed Hassan și-a măcelărit cu brutalitate fiul, apoi i-a tăiat capul în bucățele și l-a mâncat pentru că voia să fie „alături de ea pentru totdeauna”.

Hanaa Mohamed Hassan, în vârstă de 29 de ani, și-a ucis fiul cu o macetă, apoi i-a mâncat capul. De atunci, Hassan a fost declarată nebună de către un tribunal egiptean, scrie Daily Star.

Judecătorii de la Tribunalul Penal din Zagazig au decis că aceasta nu este în deplinătatea facultăților mintale pentru a fi judecată în cazul uciderii fiului său Youssef. Un verdict a fost pronunțat la 30 septembrie, Hassan urmând să fie ținută într-o unitate de psihiatrie.

Se consideră că Hassan și-a ucis fiul când se afla „într-o stare de nebunie”, poliția amintindu-și cuvintele îngrozitoare ale mamei după ce l-a măcelărit pe copil, apoi i-a fiert capul într-o tocană. Ea ar fi mărturisit că a mâncat o parte din capul fiului său pentru ca acesta „să rămână cu ea pentru totdeauna”.

Hassan a luat cadavrul fiului ei și a băgat părți din carnea sa în apă clocotită, pe care a fiert-o pe aragaz înainte de a o mânca. Procurorii au susținut că și-ar fi ucis copilul ca să evite o luptă pentru custodie.

Rapoartele psihiatrice inițiale au indicat că Hassan a avut discernământ atunci când a comis faptele și că acțiunile ei au fost premeditate.

Tânăra în vârstă de 29 de ani a fost internată la Spitalul de sănătate mintală și neurologică Abbasia din Cairo.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31