fbpx
 
O femeie a murit la un priveghi din Botoșani. Se face anchetă pentru că polițiștii au venit după două ore

O femeie a murit la un priveghi din Botoșani. Se face anchetă pentru că polițiștii au venit după două ore


Este anchetă la Poliția Județeană Botoșani, după ce un echipaj de poliție ar fi întârziat cu orele să ajungă la un caz de moarte suspectă.

O femeie de 48 de ani a murit în timp ce asista la un priveghi. Medicii chemați la fața locului au constatat că decedase și au anunțat poliția. Agenții au întârziat atât de mult, încât ambulanța a fost nevoită să plece, relatează Știrile PRO TV.

Întâmplarea a avut loc în comuna Hlipiceni, la priveghiul unei bătrâne. Una dintre rude, o femeie de 48 de ani, ar fi început să se simtă rău, spun martorii care au sunat după ajutor.

Lucian Gheorghe, primar Hlipiceni: „Ambulanța a ajuns într-un timp bun, dar cu toate încercările nu au reușit să o salveze. ”

Potrivit celor de la Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani, după ce medicul a constatat moartea victimei, a sunat la 112 și a cerut un echipaj de poliție, așa cum cere procedura.

Bogdan Ursu, director medical Saj Botoșani: „La 18.27 s-a declarat decesul, după care s-au anunțat organele de poliție prin 112. Referitor la acest caz, colegii noștri au fost informați că echipa de la IPJ o să mai întârzie datorită unor cazuri pe care le aveau de rezolvat în zonă. ”

Doar că nici după aproape două ore, echipajul de poliție nu ajunsese la fața locului, așa că ambulanța a plecat la un alt caz.

Bogdan Ursu, director medical Saj Botoșani: „Apoi, în jur de 20.10, au plecat de acolo și s-au întâlnit cu colegii de la poliție și le-au înmânat documentele care au ajuns la cazul respectiv.”

Polițiștii ar fi ajuns în cele din urmă la priveghiul unde se afla cel de-al doilea cadavru.

Întârzierea s-ar fi produs, au explicat șefii polițiștilor, pentru că în zonă este un singur echipaj alocat pentru intervenții, iar acesta era trimis la un caz de încălcare a unui ordin de protecție.

Delia Nenișcu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani: „Conducerea IPJ a dispus efectuarea de verificări cu privire la modul de gestionare și de intervenție în acest caz. În situația în care vor fi constate abateri, se va declanșa cercetarea disciplinară a celor care se fac responsabili.”

Momentan, de ancheta internă sunt vizați doi polițiști. În funcție de cercetare, aceasta se poate extinde și asupra altor colegi.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30