fbpx
 
IJJ Dâmbovița IJJ Dâmbovița

Doi elevi, prinşi cu cuţite asupra lor, în curtea unui liceu din Târgovişte


Doi adolescenţi au fost prinşi, vineri, în curtea unui liceu din Târgovişte, având asupra lor cuţite cu lamele de 10-12 centimetri. Ei nu sunt elevi ai unităţii în care au fost găsiţi şi au spus jandarmilor că au la ei cuţitele pentru a tăia alimente.

Agentul de pază al liceului a solicitat intervenţia patrulei de jandarmi pe motiv că doi tineri care nu sunt elevi ai şcolii au intrat în curtea unităţii de învăţământ.

„Jandarmii s-au deplasat în zona indicată, au procedat la legitimarea acestora, iar în urma efectuării verificărilor asupra lor au fost găsite două cuţite, tip briceag, cu lama de 10, respectiv 12 centimetri lungime. Tinerii, elevi la o altă unitate şcolară din oraş, au pretins că folosesc bricegele pentru tăierea alimentelor”, informează oficialii Inspectoratului de Jandarmi Dâmboviţa.

Jandarmii au întocmit pe numele celor doi actele de sesizare pentru fapta de “port fără drept de obiecte periculoase în sediul unei instituţii publice”, documentele fiind înaintate spre soluţionare Poliţiei.

 

Sursa: News.ro


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30