fbpx
 
Colaj: Ziarul de Bacău Colaj: Ziarul de Bacău

România educată! Încăierare între doi profesori și elevi de clasa a 7-a, la o școală din județul Bacău (VIDEO)


Incident grav într-o școală dintr-o comună din județul Bacău. Doi profesori au intrat într-o altercație cu doi elevi de clasa a VII-a, frate și soră. Și s-a ajuns chiar la îmbrânceli.

Episodul a fost filmat și a ajuns atât în vizorul inspectorilor școlari, cât și sub ochii polițiștilor, care fac acum anchete.

Scenele au fost filmate într-o şcoală din comuna Răchitoasa, județul Bacău, arată Știrile PRO TV. În imagini apar cei doi profesori - unul de geografie, celalalt dirigintele clasei a VII-a - împreună cu cei doi elevi, frate și soră. Totul ar fi început, spune conducerea școlii, după ce fata ar fi folosit telefonul în timpul orei și ar fi refuzat să-l predea dascălului.

Doiniţa Tulac, directoarea școlii: „Profesorul a încercat sa i-l ia şi de acolo pur şi simplu a degenerat conflictul, pentru că a intervenit şi fratele fetiţei. Și-au pasat telefonul de la unul la altul şi se amuzau pe seama profesorului. Noi am concluzionat că acest incident este unul minor".

În imagini, filmate de o elevă, se vede însă și cum cei doi frați cad, împreună cu unul dintre profesori.

Roxana Cerghici, purtător de cuvânt IȘJ Bacău: „La nivelul şcolii s-au demarat deja cercetările, iar de la inspectoratul şcolar judeţean Bacău o echipă de inspectori şcolari a preluat cazul şi va monitoriza toate aspectele".

Și polițiștii s-au sesizat în acest caz, din oficiu.

Gabriel Dumitrache, purtator de cuvant IPJ Bacău: „Poliţiştii din cadrul secţiei rurale Podu Turcului au demarat o anchetă în acest caz în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de purtare abuzivă şi loviri sau alte violenţe".

Atât elevii, cât și profesorii urmează să fie audiați.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31