Învățământ de 4 stele la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Doar patru instituții din țară mai au acest calificativ

Învățământ de 4 stele la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Doar patru instituții din țară mai au acest calificativ

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi a primit distincţia de „Universitate de 4 stele”, fiind clasată între primele patru instituții de învățământ superior din România.

 

Titlul a fost acordat de Societatea Academică Română, iar criteriile care au stat la baza alcătuirii clasamentului au fost transparenţa, corectitudinea academică şi cea administrativă, calitatea guvernanţei, performanţa academică şi managementul financiar.

 

Universitatea ieşeană se numără, astfel, printre cele 5 instituţii universitare care îndeplinesc criteriile de transparenţă şi corectitudine administrativă, corectitudine academică, calitatea guvernanţei, managementul financiar şi performanţă academică, fiind cotată cu patru stele din patru posibile.

 

Celelalte instituții de învățământ superior aflate în clasament sunt Universitatea București, Universitatea Babeș Bolyai și Universitatea de Medicină din Cluj Napoca, Universitatea Petru Maior și Universitatea de Medicină din Târgu Mureș.

 

(Sursa: radioiasi.ro)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Media


Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top