Ecaterina Andronescu, aplaudată ironic și în batjocură de olimpicii de informatică (VIDEO)

Ecaterina Andronescu, aplaudată ironic și în batjocură de olimpicii de informatică (VIDEO)


Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a avut parte de momente neplăcute la Universitatea "Ştefan cel Mare" din Suceava unde a ţinut un discurs la festivitatea de premiere a câştigătorilor Olimpiadei Naţionale de Informatică.

Ziar de Suceava scrie că, în momentul în care aceasta a urcat pe scenă, Ecaterina Andronescu a fost primită de către elevi cu ropote de aplauze. În primă fază, tinerii dădeau impresia că apreciază prezenţa ministrului, însă ulterior s-a dovedit că aplauzele erau ironice.

În timpul discursului ţinut de Ecaterina Andronescu, publicul a întrerupt-o în nenumărate rânduri cu aplauze inutile şi batjocoritoare.

Ministrul Educaţiei a încercat să dea impresia că nu este deranjată de ironiile venite din partea celor prezenţi şi-a terminat discursul şi a coborât la locul ei.

„Mă adresez întâi elitelor şcolii româneşti, vouă, dragi elevi, care aţi intrat într-adevăr în ceea ce numim elitele şcolii româneşti, iar performanţa voastră onorează şcoala dumneavoastră. (aplauze) Şi vă felicit pentru asta. Cred că astăzi omenirea este împinsă în evoluţia ei de tehnologie şi de ştiinţă (apaluze) chiar dacă o să se supere cei care vin din zona umanistă. Şi dacă tehnologia este cea care determină evoluţia omenirii, fără îndoială informatica este vârful de lance (aplauze) nu poate lipsi din nicio tehnologie (aplauze)", a declarat Ecaterina Andronescu în faţa elevilor.

Sursa: Epoch Times


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top