fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Conducerea UAIC sare în apărarea lui Tudorel Toader: Liga Studenților a implicat Universitatea în 19 litigii (VIDEO)

Conducerea UAIC sare în apărarea lui Tudorel Toader: Liga Studenților a implicat Universitatea în 19 litigii (VIDEO)


Conducerea Universitatii „Alexandru Ioan Cuza" din Iasi a transmis, miercuri la amiază, că se delimitează de protestul organizat de Liga Studenților din Iași pe treptele instituției.

Într-un comunicat, Biroul Executiv al Consiliului de Administraţie al universităţii notează că prin acest protest Liga Studenţilor Iaşi proiectează o imagine falsă asupra activităţii instituţiei.

„LS Iaşi a implicat Universitatea în 19 litigii, printre care şi unul ce vizează neacordarea bursei de performanţă ştiinţifică unui membru al acestei asociaţii, în pofida situaţiei academice precare a acestuia. Soluţiile instanţelor au fost, în majoritate covârşitoare, de respingere a cererilor formulate de către respectivă asociaţie studenţească.

Este de notorietate activitatea sa șicanatorie, inclusiv la adresa altor instituţii de învăţământ superior din Iaşi sau din ţară, fiind înregistrate în acest sens 150 de dosare la organele judiciare", se arată în documentul citat.

În comunicat se mai spune că Universitatea „Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi „sprijină activitatea tuturor asociaţiilor studenţeşti care îşi desfăşoară activitatea conform regulamentelor instituţiei, în anul 2018 fiind aprobate 730 de solicitări depuse de astfel de organizaţii" şi că Liga Studenţilor Iaşi este una dintre cele 27 de asociaţii studenţeşti care au printre membri şi studenţi ai UAIC.

Precizăm că miercuri la amiază mai mulţi studenţi de la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" au protestat pe scările instituţiei cerând ca Tudorel Toader să plece din funcţia de rector. Fiecare dintre ei a avut în mână câte un afiş cu un mesaj, printre care:

-"Not my rector",

-"Dragi profesori, spuneţi adevărul!",

-"2/3 rector suspendat 1/3 rector surogat",

-"Tudorel Toad.er, the almost perfect servant of corrupt politicians!",

-"Don't trust Tudorel Toader",

-"Toader, Savonea & Ciorbea, creăm of the creăm of Romanian injustice",

-"Tudorel Toad.er, the Destroyer of Romanian Justice!",

-"Toader Tudorel, nu ne eşti model".

 

Sursa: ziare.com


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top