fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

„Tudorel, demisia!” Studenții de la „Cuza”, un nou protest cu proiecții pe clădirea Universității: „Nu ești rectorul meu” (VIDEO

„Tudorel, demisia!” Studenții de la „Cuza”, un nou protest cu proiecții pe clădirea Universității: „Nu ești rectorul meu” (VIDEO


Grupul civic Reset Iaşi a publicat pe pagina de Facebook o înregistrare a unui protest inedit care a avut loc vineri seara, în fata Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, condusă de fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader.

„Proiecţii şi predicţii la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi: Dura lex, Tudorel rector EX," este denumită înregistrarea postată de Reset Iaşi.

„Dura Lex Sed Lex, Tudorel Rector -EX", „Tudorel, #Toxic pentru UAIC", „Tudorel, demisia", „Nu eşti rectorul meu", „Pericol de Tudorelizare!", „Profesorii să spună adevărul", „Studenţii îţi cer demisia", „Tudorel, nu ne eşti model" şi „Univ. Tudorel Toader Iaşi" - sunt o parte din mesajele care au fost proiectate pe clădirea UAIC.

Demersul Reset Iaşi de vineri seara are loc după ce în cursul zilei de vineri câteva persoane au protestat pe scările Facultăţii de Drept din Iaşi faţă de fostul ministru Tudorel Toader.

Oamenii au vopsit scările instituţiei cu vopsea roşie. De asemenea, ei au purtat tricouri albe pe care scria cu vopsea roşie: „Victimă", făcând referire la victimele deţinuţilor eliberaţi în baza legii recursului compensatoriu.

 

Sursa: ziare.com


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top