Școală devastată de trei copii cu vârste între 8 și 10 ani: 90% din imobil este distrus

Școală devastată de trei copii cu vârste între 8 și 10 ani: 90% din imobil este distrus


Școala din Clejani a fost distrusă în proporție de 90% după de trei copii. Primarul localității spune că unul dintre elevii cu probleme ai instituției s-a enervat pe o jucărie muzicală, iar de aici a pornit haosul.

Trei copii de clasă primară au distrus în trei ore o şcoală întreagă, lăsând în urma lor un dezastru inimaginabil. Ei au povestit că s-au enervat din cauza unei jucării muzicale pe care au aruncat-o la coşul de gunoi dar care a continuat să cânte.

Cei trei copii au vârsta de 8, 9 şi, respectiv, 10 ani.

Dezastrul s-a produs acum două zile la şcoala primară din Clejani.

„Un copil a venit cu adeverinţă medicală că e apt, este dubioasă acea adeverinţă, va fi verificată. Am mai avut probleme cu el anul trecut, dar nu la nivelul ăsta, i s-a scăzut nota la purtare", a spus primarul.

Potrivit acestuia, şcoala este distrusă în proporţie de 90%.

Primarul a dat asigurări însă că în următoarele două zile se va lucra continuu şi că toată lumea se va implica pentru ca şcoala să devină funcţională, iar de luni să poată fi deschisă pentru cursuri.

În prima fază, cheltuielile vor fi suportate de primărie.

„S-a discutat cu fiecare familie a copiilor respectivi, oamenilor le pare rău pentru ce s-a întâmplat, au spus că ne vor ajuta la repararea pagubelor".

Întrebat ce i-au spus cei trei copii femeii de serviciu care i-a găsit după ce au distrus mobilierul, uşile şi instalaţiile, primarul a răspuns că ei au spus că „s-au amuzat".

În trei ore, cei trei au vandalizat cinci clase, trei pentru învăţământul primar şi două de grădiniţă, cancelaria, grupul sanitar şi centrala termică.

Au rupt mobilierul şcolar şi materialele didactice, iar apoi le-au aruncat peste tot, au spart uşile, au distrus grupul sanitar şi centrala termică.

După ce au obosit, copiii au mers la grupul sanitar, au deteriorat instalaţia electrică, iar doi dintre ei au început să-şi facă duş.

 

Sursa: Digi24


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top