fbpx
 
Gabriela Firea vrea să fie numărul doi în PSD: ce spune despre Marcel Ciolacu

Gabriela Firea vrea să fie numărul doi în PSD: ce spune despre Marcel Ciolacu


Gabriela Firea a anunțat că nu ar exclude o candidatură pentru funcția de președinte executiv al PSD, la Congresul partidului. Primarul general al Capitalei a adăugat că va candida momentan pentru șefia PSD București și l-ar putea susține la conducerea PSD pe Marcel Ciolacu.

„În această perioadă sunt alegeri la sectoare și vom programa și pentru București”, a afirmat Gabriela Firea, citată de Mediafax, înaintea ședinței conducerii colective interimare a PSD.

Întrebată dacă va candida pentru șefia PSD București, Gabriela Firea a răspuns: „Cu siguranță”.

De asemenea, Firea a reiterat că nu va candida la Congres pentru funcția de președinte al formațiunii, însă nu exclude o candidatură pentru poziția de președinte executiv. „Pentru funcția de președinte, nu. Am anunțat. Discutăm despre o candidatură pentru funcția de președinte executiv al PSD. Dacă cei care candidează la funcția de președinte discută cu mine și mă consideră o persoană potrivită pentru a fi într-o conducere colectivă, nu am de ce să spun nu”, a explicat Firea.

Întrebată cine ar trebui să o considere persoana potrivită să facă parte din conducerea PSD, primarul general al Capitalei a răspuns: „Cei care vor candida. Principalii. Cu singuranță (vreau să fac echipă cu președintele – n.r.). Nu mi se pare ca numărul doi să fie în contradicție cu numărul unu”.

Totodată, întrebată dacă îl vede potrivit pe Marcel Ciolacu la șefia PSD, nu doar interimar, Firea a precizat: „De ce nu?”.

Conducerea interimară colectivă a PSD s-a reunit, luni, la sediul partidului din Kiseleff, pe ordinea de zi fiind mai multe teme, precum strategia partidului privind pensiile speciale, alegerile anticipate și organizarea Congresului formațiunii din 29 februarie. PSD ar depune o moțiune de cenzură în Parlament dacă Guvernul Orban își asumă răspunderea pe Legea bugetului de stat pe anul 2020 sau pe alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

 

Sursa: HotNews


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30