Tragedie la Târgu Frumos: o fetiță de numai 6 ani a murit după ce a căzut pe scările Liceului Special „Moldova”

Tragedie la Târgu Frumos: o fetiță de numai 6 ani a murit după ce a căzut pe scările Liceului Special „Moldova”


O fetiţă de 6 ani a murit în dimineaţa zilei de luni, 16 decembrie, după ce, cu o zi înainte, a fost victima unui accident, informează „Adevărul”.

Copila este nevăzătoare şi, de la începutul acestui an şcolar, a început cursurile în clasa pregătitoare la Liceul Special „Moldova”, din Târgu Frumos. Unitatea de învăţământ este dedicată copiilor cu probleme de vedere şi are în dotare şi un internat, unde sunt cazaţi elevii.

Duminică, la orele după-amiezii, fetiţa de 6 ani a căzut pe scări, de la etajul 2, fiind grav rănită. Victima a fost transportată în primă fază la Spitalul de Copii, de unde a fost transferată, duminică seară, la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. Acolo, medicii au operat-o de urgenţă însă nu au mai putut să îi salveze viaţa.

„Prezenta leziuni toraco-abdominale, dar, mai ales, leziuni cranio-cerebrale foarte importante. S-au efectuat examinările necesare pentru a se stabili diagnosticul, s-a intervenit operator pentru ameliorarera leziunilor neurochirurgicale şi, în acelaşi timp, pentru a se monta un aparat de diagnostic care să permită urmărirea în cotinuare a evoluţiei pacientului. Din păcate, eforturile nu s-au soldat cu rezultate pozitive şi după câteva ore copilul a decedat”, a declarat doctorul Florin Grămadă, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi, pentru sursa citată. 

Fetiţa este originară din localitatea Cornu Luncii, judeţul Suceava, şi era cazată la liceul din Târgu Frumos alături de alţi doi fraţi.

Polițiștii ieșeni au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top