fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
UMF Iași a suspendat activitatea: cursurile vor avea loc online

UMF Iași a suspendat activitatea: cursurile vor avea loc online


Consiliului de Administraţie al Universităţii de Medicină şi Farmacie ”Grigore T. Popa” din Iaşi a decis, duminică, ca pe 9 şi 10 martie să fie suspendată în totalitate activitatea didactică cu studenţii, iar între 11 şi 31 martie cursurile să se desfăşoare online.

Această măsură vine în contextul măsurilor de limitare a răspândirii noului coronavirus.

„În perioada 9-10 martie 2020 se suspendă, în totalitate, activitatea didactică cu studenţii. În acest interval, Decanatele facultăţilor vor evalua spaţiile necesare pentru relocarea activităţilor didactice din spitale.

Începând cu data de 11 martie 2020 până la 31 martie 2020 cursurile la toate facultăţile şi specializările se vor desfăşura on-line, pe platforma de e-learning. Lucrările practice din anii preclinici se vor desfăşura conform orarului deja stabilit.

Stagiile clinice se vor desfăşura, sub formă de prezentări de caz (…), în spaţiile de învăţământ ale Universităţii, altele decât cele din clinici, conform orarului care va fi perfectat în zilele de 9 şi 10 martie 2020″, se precizează într-un comunicat al UMF Iaşi transmis Agerpres.

Conform aceleiaşi surse, sesiunea pentru examenele credit se va desfăşura conform programării stabilite.

Serviciile administrative vor lua măsurile ce se impun pentru funcţionalizarea tuturor spaţiilor care pot fi utilizate în scopuri didactice şi pentru intensificarea măsurilor profilactice specifice, iar deplasările cadrelor didactice în zone cu risc epidemiologic şi mobilităţile studenteşti de tip „outcoming” şi „incoming” se suspendă.

„Orice nouă decizie privind activitatea didactică viitoare va fi postată pe site-ul universităţii (…), pe newsletter (…) şi pe pagina oficială de Facebook a Universităţii (…), pe care vă rugăm să le consultaţi frecvent.

Conducerea UMF Iaşi invită la tratarea cu maximă responsabilitate a situaţiei, fiind încrezătoare că respectarea recomandărilor oficiale va reduce riscul epidemiologic de răspândire a infecţiei cu noul coronavirus”, se mai menţionează în comunicat.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Cartierul Austriac