fbpx
 
Artele fac spectacol la PALAS: seri acompaniate de muzică și experiențe dramaturgice

Artele fac spectacol la PALAS: seri acompaniate de muzică și experiențe dramaturgice


Serile de vară sunt mai plăcute când le îmbini cu un spectacol de teatru sau un concert în aer liber. Fă-ți planurile din timp și vino la Palas, să ai parte de cele mai frumoase evenimente, desfășurate în condiții de siguranță și cu respectarea măsurilor de protecție și distanțare fizică.

Năstruşniciile lui Nică ajung pe scena Amfiteatrului Palas, marți, 23 iunie 2020, de la ora 19.00. Actorii Teatrului Luceafarul din Iași prezintă „Amintiri din copilărie”, spectacol regizat de Constantin Brehnescu. Miercuri, 24 iunie, de la ora 19.00, registrul se schimbă și sunteți așteptați cu o producție a Ateneului Național din Iași. Piesa de teatru „Pijamale” este regizată de Andrei Ciobanu și nu face referire la un dress-code, ci este o comedie franțuzească spumoasă. Farsele, infidelitățile, decepțiile și răsturnările de situații vă vor oferi momente savuroase, pentru o seară memorabilă. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.bilet.ro.

Joi și vineri sunt zile cu muzică. De la ora 19.00, în Amfiteatrul Palas vor răsuna ritmurile simfonice ale Filarmonicii de Stat „Moldova” Iași. Orchestra condusă de maestrul Adrian Petrescu te invită să asculți fragmente din „Muzica Apelor” a lui Georg Friedrich Händel, dar și „Casațiunea” lui Wolfgang Amadeus Mozart și „Simfonia Nr.5” a lui Franz Schubert. Sâmbătă, 27 iunie, de la ora 19.00, în parcul Palas, va avea loc și un concert de muzică românească, susținut tot de Filarmonica. Dacă v-a fost dor de un concert live cu muzică modernă, vineri, de la ora 20.15, vă puteți bucura, în Piațeta din Parcul Palas, de o seară de muzică alături de trupa „So What Band”. Intrarea la concerte este liberă, în limita locurilor disponibile.

Săptămâna se încheie, cu alte două piese de teatru. Duminică, de la ora 10.00, spectatorii sunt invitați să o întâlnească pe „Cenușăreasa”, într-o piesă a Ateneului Național din Iași. Spectacolul adaptează povestea atât de cunoscută într-o manieră modernă, adresându-se, astfel, tuturor categoriilor de vârstă, iar publicul va fi condus în atmosfera de bal, unde surprizele vor fi la tot pasul. Regia îi aparține lui Toma Hogea. Tot duminică, dar de la ora 19.00, va bate gongul pentru piesa „Comedie cu olteni”. Producția este regizată de Ovidiu Cuncea și pusă în scenă de actorii Ateneului Național din Iași. Firul poveștii surprinde cearta nesfârșită dintre două familii și va stârni multe râsete.

Accesul la spectacolele Ateneului Național din Iași se face pe bază de bilet, care poate fi achiziționat online, pe www.ateneuiasi.ro, la casieria instituției culuturale sau direct la locație, cu o oră înainte de începerea evenimentului, în limita locurilor disponibile.

La toate evenimentele, pentru siguranța publicului, va fi păstrată distanțarea fizică prin reducerea locurilor disponibile, vor fi asigurate substanțe dezinfectante și purtarea măștii de protecție va fi obligatorie. În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, evenimentele vor fi reprogramate pentru o dată ulterioară, ce va fi anunțată pe pagina de Facebook Palas Iași.

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30