fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 27 Noiembrie 2020

Crinuţa Dumitrean, fostă şefă a Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), a fost condamnată vineri de Curtea de Apel Bucureşti la 6 ani şi 3 luni închisoare cu executare, într-un dosar în care este acuzată de DNA că a primit o mită de 400.000 euro de la omul de afaceri Horia Simu, pentru a-i aproba acestuia despăgubiri supraevaluate pentru un teren de 25 ha situat în municipiul Constanţa, informează Agerpres.

Publicat in Justitie
PRO România Craiova, în frunte cu preşedintele Cătălin Resceanu, a trecut la PSD, a anunţat, vineri, preşedintele PSD Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, într-o conferinţă de presă.

Publicat in Administratie Locala
Ultima filmare publică apărută cu Maradona a fost realizată de un vecin al argentinianului, de la periferia capitalei Buenos Aires, în momentul în care fostul mare fotbalist se întorcea acasă, după ce fusese externat din spital, în urma unei intervenții chirurgicale pentru un hematom la cap.

Publicat in Fotbal international
Suspendarea cursurilor în școlile din Iași este legală și s-a făcut conform măsurilor specificate pentru perioada pandemiei.

Publicat in Educatie
Comisia naţională extraordinară de sănătate publică (CNESP) din Republica Moldova a decis vineri, instituirea stării de urgenţă în sănătate publică la nivel naţional în perioada 30 noiembrie 2020 - 15 ianuarie 2021.

Publicat in Moldova
Lucian Duţă, fost preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), a fost condamnat vineri de Tribunalul Bucureşti la 6 ani închisoare cu executare, fiind acuzat de DNA că a primit o mită de 6,3 milioane euro.

Publicat in Justitie
Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T., au efectuat 2 percheziții domiciliare, într-un dosar de trafic de minori. Un bărbat, bănuit de comiterea faptelor, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile.

Publicat in Justitie
Decembrie este luna din an cu cele mai multe sărbători și mulți dintre noi așteaptă cu nerăbdarea venirea lui Moș Nicolae, primul moș generos din Luna Cadourilor și unul dintre cei mai iubiți sfinți ai românilor.

Publicat in Social
Președintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un comunicat de presă în care reacționează la o anchetă jurnalistică în care este prezentat un caz din Mureș în care un inginer a fost înlocuit din funcție cu o persoană fără experiență, numită politic.

Publicat in Presedintie
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat vineri, 27 noiembrie, alte 8.499 de infecții cu coronavirus și 172 de decese din cauza COVID-19.

Publicat in Sanatate
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30